fredag 18 oktober 2019

En del bra andra samma skit som alltid!

God afton! Ja, testade Skitstagram på laptop och det var en katastrof! Om de satans imbecilla kräken gav fan i allt djävulskap som spårning och liknande skit och uppdaterade systemen skulle det aldrig bli så, men då fick användare betala för skiten och konsekvenser är inte svåra att räkna ut.

så såg det ut och ingen inloggning fanns möjlig.

Bilsatan startade inte p.g.a. survädret. Så det blev livsmedel på annat håll. Ja, rönnarna har hyfsat med bär så sidensvans lär knappast förbli hungriga när de flyger in så småningom.

Klart man köpte en VIT när man handlade, det är den bästa av dem alla! Dax att avrunda detta jippo. Cannabis.

lördag 5 oktober 2019

Lördag 5 oktober

Igår men för 11 år sen åkte man till Sandfors och köpte befintliga fordonet.
Märkliga platser att ställa brandsläckare på, något som brunnit eller den glömts kvar?

Kollade för nyfikenhets skull om minitvättmaskinen fanns någon annanstans att beställa. Jodå, och en annan webbshop var 464 kronor BILLIGARE än 24.se ! Där ser man. Tvättade städmaterial mikrofiberdukar, svep och det funkade hyfsat. Tydligen kan maskinen inte köras mer än 15 minuter tvätt för efter 30 minuter lägger motorn av om än tillfälligt så sköljning blev efter många minuters väntan! Provade "spinn" och fick vrida ur nästan allt vatten! Därefter hängdes det upp på tork. Kan bli att tvätta i normal maskiner i l morgon. Kollade omdömen på trustpilot och fann 3 icke nöjda kunder! Om något verkligen är bra hade det varit nöjda kunder inklusive en själv. Cannabis.
Delvattenbyte i snäckakvariet (med Guppy). Blev betydligt bättre. Rensa botten? får bli en senare uppgift när är inte beslutsfattat.
Rengjorde endast cirkulationspumpen i projektet 105 liters och det är uppskattat! Blir att försöka få iväg de stora dammfiskarna så att det blir utrymme för de lämpligare.