tisdag 17 november 2020

Befarar värsta undanhållna!

När det Kommer till rådande läge i landet och världen generellt så kan man knappast låta bli att befara det värsta och absolut mest absurda. Att oavsett människor stannar hemma i karantän så kommer ALLA att drabbas av pandemin som i skrivande stund gått in på varv 2. Genom att inga åtgärder gjorts gällande ventilation så kommer det dödliga att ta sig in i bostäder via soprum och attackera människor i sömnen. Vaccinet har funnits innan viruset! Med medias hjälp låter de lura världens befolkning liksom sina egna vänner och kollegor. Det råder absolut inget tvivel om. Cannabis.
Finns inte tillräckligt med "resurser" för att alla skulle få tag på skyddsdräkt, ffp3 mask och övrig mundering. Allt kommer att handla om kapital och vilka som kan komma att ha råd med skyddsutrustning som sanera och filtrera sina bostäders ventilationsanläggningar!

torsdag 2 juli 2020

SATANS STOLPSKOTT!!!👿

Att skruvat.se är ett sånt KAOS företag som inte har reservdelar samlade på ETT ställe! Hur sjukt har det blivit egentligen? Är allt och alla inklusive företag såsom landets skamregering och FMHM  smittade av Covid19???? Där hela huvudet är dött och maskineriet (kroppen) det enda som pumpar runt tills allt har stannat ???? Verkar luta åt det hållet. Mest sannolikt kommer inte mellanröret och då blir det först till vecka 30 som det kan bli byte. Nä begrav idiot-nuet och återgå till rätt, riktigt, korrekt och kristallklart igen.

lördag 18 april 2020

Ledig helg skönt!

Nja, det var igår och inte fan kom specen inte, stolpskott!!!👿
Förra helgen var påsk och söndag gick man ut på betald övertid. Körde även måndag då det var ordinarie arbetsdag. 
Tre av fyra möjligen för fjärde vet man inte vad det föreställer? Sopor? Ingen aning men eventuellt plastpåsar.
Kunde ha varit något ifall inte en livsmedelsbutik! Köpte upp hela lagret av Handsprit de satans dräggen!!! Gävle hälsolivs 👿👿👿 Flytande tvålen tycks dock finnas kvar och man får se vad ersättningen blir kanske man törs beställa något.
Najs blomsterprakt! Härliga färger.
Där satt den! Jo, ledig helg och vad passar väl bättre än tvätta upp gods av arbetskläder och privata så att man har till kommande veckor. Nu vet man mer än många om den så kallade "pandemin" att det är så som man misstänkte i begynnelsen! Bra att de överrepresenterade är dem de är! Överleva gör man liksom andra i omgivningen. Nästa helg är det ordinarie arbetshelg så 2 ordinarie helger och 1 betald övertid. Det blir bra till slut. Cannabis.

söndag 29 mars 2020

Hej vad det går i Spanien

Som Eddie Meduza sjöng. I paniken och tillika hysterins fotspår följer dårskap och skär foliehatt intelligens. FT tycks sakna verifiering till många artiklar liksom många andra "floskler" media. Nedan litet ihopplock av diverse man funnit.
Sedan tror naiva nötter att de ska få stöd i något så värdelöst trams som "earth hour" när allt är fokuserat på Cronan en kombi av mördarbakterie och virus!
De stolpskotten är lika självcentrerade som "experter" folkhälsomyndigheter och avfallsregeringen DE tllsatt!!! Idioter! Är ett enormt milt och överdrivet vänligt uttryck tillägnad många och de flesta. Cannabis.

lördag 21 mars 2020

Corona tider (ändå jobb!)

Så var man på ett av jobben, städ i butik. Ja, andra helgen betald övertid! Föregående helg var ordinarie helg och den funkade med maskinen och allt. Det är väldigt extremt i dessa tider av Corona virus som ingen (utom de avlidna) kan ha undgått. Tre utrotare har man tillgång till i husapoteket. Så det lär inte ta kål på en i första taget. Cannabis.
Den verkar på väg att ta kål på världens befolkning. Det ska dock bli intressant att se vad hälsosamt leverne och tillägg kan göra. Oavsett får man se och tar sedvanligt dag för dag.
En bra vitamin för kroppen, vilken man har men mer är att beställa.
Den har man också, bra komplement som biter på mycket.
Så den är beställd och kan komma mars/april. Sedan återstår att se vad som händer en annan man har är denna
vars effekt man aldrig tvivlar på! Handsprit innehåller alkohol vilket kan ha motverkan mot många bakterier men kanske lockar dödsviruset till de som använder det. Den som lever får se.

lördag 22 februari 2020

All Skit likvärdigt!

Finns inget som inte är avfall! I dagsläget. ALLT är uppbyggt från tom idé till färdigt bråte så. När något strävar efter att vara bättre än mycket annat måste man SKILJA sig ifrån mängden! Det begriper få och använder samma metoder som sina motståndare vilka i hemlighet är kollegor! Proton mail kunde eliminera lösenords tramset och bibehålla användare inloggad så länge användare ämnar vara inloggade och i n t e begränsad tid eller annat Google trams! Oavsett uppdateringar skall första inloggningen vara bestående och inte tvingas logga in på nytt. Därmed avinstallerades det sketna proton mail. Att Coop blivit sådana ockerbutiker att de ockrar på priser och kanske i begynnelsen var "arbetarnas affär" ägd av medlemmarna men i år och tidigare har de valt att satsa på de förmögna och bidragssnyltarna därmed höjer de priser långt över skyarna!!! Därmed är dessa per automatik 95% bojkottade och man handlar där endast i yttersta katastrof fall av situation. Ica är som bekant totalt bojkottade. Nej, dags för Lidl och Willys att ta över lokalerna och göra samhället beboeligt igen!

Lördag och helg så än så länge är man ledig men i mars kanske det blir förändringar i det. Kan bli var tredje helg jobb vilket kan bli positivt utslag då man tidigare jobbat så och det gjorde bra i kontot. Kan bli bra med butiksstäd att komma ifrån det man jobbat med alltför länge i. Beställde lite mineraler så nu saknar man varken magnesium, krom, D vitamin eller zink blev även en burk skalade hampafrön och Hampaolja Shampoo samt naturligtvis 3 stycken hampachoklad kakor, så fantastiskt bra! Bara trist att man inte ksn beställa Coljan längre p.g.a. stolpskott som försämrat betalningsmöjligheter till obefintliga! Så är det nog - dessa vill inte sälja produkter de har så då får de behålla dem också! Man får finna pålitliga leverantörer som gör allt för att få kränga iväg produkter. Cannabis.