söndag 29 mars 2020

Hej vad det går i Spanien

Som Eddie Meduza sjöng. I paniken och tillika hysterins fotspår följer dårskap och skär foliehatt intelligens. FT tycks sakna verifiering till många artiklar liksom många andra "floskler" media. Nedan litet ihopplock av diverse man funnit.
Sedan tror naiva nötter att de ska få stöd i något så värdelöst trams som "earth hour" när allt är fokuserat på Cronan en kombi av mördarbakterie och virus!
De stolpskotten är lika självcentrerade som "experter" folkhälsomyndigheter och avfallsregeringen DE tllsatt!!! Idioter! Är ett enormt milt och överdrivet vänligt uttryck tillägnad många och de flesta. Cannabis.

lördag 21 mars 2020

Corona tider (ändå jobb!)

Så var man på ett av jobben, städ i butik. Ja, andra helgen betald övertid! Föregående helg var ordinarie helg och den funkade med maskinen och allt. Det är väldigt extremt i dessa tider av Corona virus som ingen (utom de avlidna) kan ha undgått. Tre utrotare har man tillgång till i husapoteket. Så det lär inte ta kål på en i första taget. Cannabis.
Den verkar på väg att ta kål på världens befolkning. Det ska dock bli intressant att se vad hälsosamt leverne och tillägg kan göra. Oavsett får man se och tar sedvanligt dag för dag.
En bra vitamin för kroppen, vilken man har men mer är att beställa.
Den har man också, bra komplement som biter på mycket.
Så den är beställd och kan komma mars/april. Sedan återstår att se vad som händer en annan man har är denna
vars effekt man aldrig tvivlar på! Handsprit innehåller alkohol vilket kan ha motverkan mot många bakterier men kanske lockar dödsviruset till de som använder det. Den som lever får se.