lördag 12 juni 2021

Fakta som grund för kommande strategi

Lördag 12 juni och regntunga skyar, åtminstone regn ☔ som kunde ha kommit onsdags eller torsdags och strålande 🌞 solsken idag istället för tvärtom. Ur den enkla vinkeln mildare eller humant klimat på en arbetsplats som saknar ventilation och syre! Nåja, inte mycket annat att göra än det bästa av situationen, rekreation och rehabilitering åtminstone idag. Fick höra något helt osannolikt som kollades upp - och mycket riktigt stämde utmärkt med vad man gissade! Följande:
Därmed finns inte risken att bli avskedad på just dessa grunder! Omplacering kan vara arbetsgivares räddning ifall så skulle bli aktuellt. Med Dilaterad Kardiomyopati kan det dessvärre bli ytterst komplicerat för att inte säga omöjligt till en sådan handling!
Dessa 2 böcker kan vara möjliga upphov till eller grogrund för de demonstrationer som ägt rum söderut, där mest troligt PK individer och liknande samlats för så kallad "civil olydnad" där de politiska galenskaperna svalnat några grader och då måste somliga "aktiva" sysselsätta sig med något de antingen tror på eller blivit övertygade om. Likvärdigt med rörelser för det fritt påhittade "klimathotet" och andra imbecilla påfund!
Den boken ger väldigt stor kännedom och kunskap om injektioners betydelser och i allrs högsta grad konsekvenser!!! De som saknar den i det privata biblioteket är de som frivilligt låter sig injiceras med vilka medel som helst oavsett plågor, katastrofer eller konsekvenser. Läser man dessa 3 böcker och dessförinnan läst boken
Då har man (eventuellt) fått klarhet och vision om förändringar som kommer att förändra planeten vi bor på för alltid. Cannabis.