lördag 30 september 2017

Äntligen vad som bra är

Beställde en laddning från Rapsodine. Schampo, duscholja, diskmedel, sanitet och en hink tvättmedel. Diskmedlet håller vad det lovar av erfarenhet, sanitet är ytterst effektivt och är mer tvålliknande än tidigare behövs någon droppe eller två i toastolen så blir porslinet rent och vitt igen. Schampo och duscholja fantastiskt behagligt och slutligen tvättmedel med inbyggt sköljmedel då det sistnämnda från affärer är rena rappakaljan och bara stinker konstgjorda odörer och skadar djur, natur, vattenlevande organismer som människor! Köpte i veckan från EKO butiken Helhetshälsas Magnesium och MSM. Lägger hellre ut en miljon på det man konsumerar än ett öre på det man vet är bluff, floskler och rappakalja!

Människor på jobbet insjuknar titt som tätt och de tar det ena som det andra men till 99% täcker det inte ens ytan av symtomen till sjukdomarna. Kändisar dör i cancer och andra sjukdomar men de är inte mer intelligenta än människor i allmänhet. Mitt "apotek" förblir mitt och vill människor/kollegor vara så frisk som möjligt men att inget hjälper kan man alltid rekommendera något men man skänker inget då det skulle uppfattas som att man slängde kapital på avfalls tömningen. Det gör man inte. Man har fått köpt, beställt och provat sig fram, då får även andra göra likadant. De som lider men inte söker bättre utvägar får tyvärr fortsätta lida sedan finns det de intelligenta som söker och finner lösningar på sina problem. Somliga tror att hälsocentral har lösningar men de är precis som hela sjukvårdssystemet täcker inte ens symtomen men så länge ni är betalande behandlas ni väl under förutsättning att kropp och knopp pallar med behandlingar som de själva inte ens skulle ge värsta släkting men betalande patientnummer det går bra.

1 kommentar:

  1. Till de bemedlade. Euro, vad är denna förkortning baserad på? Dels european organisation men också "valuta" euro, en förkortning av (most) Evil Union Reich Organisation. Globalister skulle skratta med skrattpåsens ljud och ett påklistrat gap. Så gör de med det kända "pokerfejs" för att lura motståndare, landets befolkning, de i det egna ledet vars misstro lyser igenom och omvärlden. Det är fritt att läsa, bilda egen uppfattning eller rata och fortsätta som de nyttiga idioter somliga är!. Tyvärr finns ingen framtid för någon. Alla är spratteldockor i ett arrangemang även de som tror sig äga mark, länder, byggnader, imperium, slott, sjukhus, skyskrapor, föremål som fabriker, fordon, guld, silver, rikedomar dessa vet inte att även de äger inte sina egna kroppar, sina liv men det förblir en totalt sluten hemlighet.

    SvaraRadera