onsdag 19 december 2018

Bland Dyngbaggar, parasiter och blodiglar

Hade varit en knepig, intressant och underlig titel på en film. När man ser ETT enda program på en kabel-TV kanal vore det logiska att endast betala för det! Tyvärr är man i en generalisering som aldrig borde existerat! Rubriken talar sitt tydliga språk för de brister främst kompetens som hägrar hos chefer på "jobbet" och gror likt mögel i ett trasigt kylskåp! När kan en utrensning av området genomföras? När sandlådepolitikerna i alliansen och motparten slutat sprätta sand, stenar, kattskit på varandra, upphört att urinera i varandras stövlar, mockasiner och träskor och upphört uttryck som snarare bekräftar infantil mental invaliditet? Det är kärngrunden i varför Sverige aldrig tillsätts någon ny regering alls! De som icke detta begriper är antingen födda i farstun eller i sank mark under ett mastodont 1000 ton tungt stenblock!



Olyckligt nog gäller det varje land i Europa som handlings och hanteringsförlamats av - mmmm dags att avsluta.
 

tisdag 18 december 2018

Välbesökt trots avfalls innehåll!

Jo, visst är det så. Såssiala medier var är och förblir avfall så ock Fartsbook! Den sämsta på delad plats med Shitter, Minstagram, gayspace och...? Ingen aning om andra och absolut noll intresse av något som helst "därute" ! Frivilligt? Inte direkt, någon hade försökt använda e-post adressen, fick avisering ifrån e-post centralen varvid man fattade beslut sekundsnabbt om att "överta" kontot och på den vägen är det. Detta var för 9 år sedan och därefter har det varit dalgång i Fartsbook som det hela handlar om. Då man i verkligheten har noll bekanta, noll vänner och sedan över 10 år sedan knappt har någon kontakt med släkt så har det fallit sig naturligt att ha noll vänner även på Fartsbook! Enda man har det avfallet till är kontakt mot diverse intressanta butiker, företag som har spännande (kanske?) och intressanta produkter, lite som en samhällsbo av alla i vilket samhälle som helst som går till butik för att handla vad man behöver och lite därtill. Tyvärr, i verkligheten är det ytterst tunnsått med livsmedelsbutiker och intressanta affärer! Antagligen har de flesta affärer och butiker som fanns tvingats slå igen då mer och ännu mer blivit tillgängligt på Internet och den konkurrens affärer och butiker utsätts för påverkar på sikt kraftigt och försäljning försämras avsevärt kraftigt och det slutar med att de tvingas lägga ned verksamheten. Trist men sant och den verklighet vi alla lever i!

Nåja, man är ju inte enda kund så det har inte den betydelsen alls! Vilket det aldrig haft när allt kommer omkring. I vissa fall har man inte ens upptäckt en butik eller affär utan av en slump passerar en lokal som gapar tom oftast utstädad då det är mer sällan än ofta affären eller butiken lämnats vind för våg, när så är brukar det röra sig om konkurs, vräkta eller annat. Nog om det. Man får hoppas att det ankommer vad som beställts och sedan får man leta vidare efter annan leverantör för den svarta oljan som kurerar människor ifrån diverse diagnoser och tillstånd! Tidigare poster beskriver vad det gäller och därefter får mängder av människor avgöra om de sätter sina liv i de vita klädernas moral och känslolösa marionetter eller väljer att leva sina liv som liven skulle ha levts utan gifter, kemikalier, vaccinationer och luftföroreningar!