onsdag 19 december 2018

Bland Dyngbaggar, parasiter och blodiglar

Hade varit en knepig, intressant och underlig titel på en film. När man ser ETT enda program på en kabel-TV kanal vore det logiska att endast betala för det! Tyvärr är man i en generalisering som aldrig borde existerat! Rubriken talar sitt tydliga språk för de brister främst kompetens som hägrar hos chefer på "jobbet" och gror likt mögel i ett trasigt kylskåp! När kan en utrensning av området genomföras? När sandlådepolitikerna i alliansen och motparten slutat sprätta sand, stenar, kattskit på varandra, upphört att urinera i varandras stövlar, mockasiner och träskor och upphört uttryck som snarare bekräftar infantil mental invaliditet? Det är kärngrunden i varför Sverige aldrig tillsätts någon ny regering alls! De som icke detta begriper är antingen födda i farstun eller i sank mark under ett mastodont 1000 ton tungt stenblock!



Olyckligt nog gäller det varje land i Europa som handlings och hanteringsförlamats av - mmmm dags att avsluta.
 

2 kommentarer:

  1. Är man gammal? Kanske. Tre julklappar åt en själv får räcka. Flarran, kam och eteriska oljan och senast märkmaskin som man får se var man finner kassetter med tejp. Rasande över saker och ting som terrorister och sabotörer skapat. Trött jo så det räcker!

    SvaraRadera
  2. 8 dagar...sedan förra kommentaren. Nåja, provat flarran med oljedroppar. Helt underbart! Helt överlägsen allt annat!!! Tillsammans med kapslar är oljan unik!!! Antingen egen inbillning eller så har diabetes förbättrats och mycket annat! Känns helt underbart!!! Byter aldrig bort vad man har. Snarare tvärtom! Beställning av fler flarror och burkar med lika och högre % så finns alternativ. Kanske kan det avyttras om man inte behöver nån flarra och burk eller 2 inom snar framtid. Det vore bra att kunna bli oberoende leverantör till ställda i norra Sverige. Nöjda kunder nöjd leverantör. Det kunde vara intressant.

    SvaraRadera