fredag 19 mars 2021

Allt Möjligt...Egentligen

Jaha, ytterligare en bok att beställa så småningom. Tycks vara mindre uppsjö av dessa böcker och det är klart; i spåren av ämnet kommer säkert många fler att publiceras trovärdiga eller tidsfördriv, fakta eller underhållning återstår att se.
Klart är att ämnet ännu är för hett för att ignoreras, verkligt för att det blir tröttsamt när så många tycks avlida av det men sanningen...lär inte uppdagas förrän om åtskilliga år, och då eventuellt få förklaring hur det hels byggdes upp från ett av flera virus i "familjen" till ett oövervinnerligt sådant. Tro'tt den som vill! Tolkningarna äro mångfacetterade och ingen har rätt bara mindre rätt. Förvirrande? Kanske men förra boken är Sannolikt för komplex för vanliga människor med siffror, akademiska uttryck och statistik med mycket mera. Föga förvånande att många inom branschen blir som de blir och med sars-covid2 blev det helt enkelt för mycket. Politiskt? Så det räcker till och blir över! Man har trots allt sin skepsis, cynism och gissningar vart hän det lutar. Sannolikt får man nog aldrig veta någon absolut sanning under den levnadstid man har. Möjligen 2000 talets nyfödda får veta, så till vida de inte utplånas av onödiga ting eller händelser. Gåtfullt? Jo, men så har utvecklingen tagit sig. Cannabis.

lördag 13 mars 2021

Så Kan Det Vara

Har påbörjat den senaste i raden av böcker, intressant om än tröttsam men det gäller att ha viss uthållighet och tur är ju att glasögonen med progressivt funkar bäst! Den kan nog ses och betraktas som kontroversiell och provokativ. Fördelen är att någon enstaka nästan ingen känner till att man har den. Inget behöver man heller förtälja till någon alls, det viktiga är vad man själv vet och känner till därefter får övriga populationen lyssna, läsa och bilda sig sin alldeles egna uppfattning om lösryckta lögner, stolpskottsvammel och FHM förvirringar. Boken finns att beställas som e-bok eller i pappersformat från Bokus eller liknande länken får man finna själv!
Finurligt att ha "läppen" till höger som blir ett lämpligt bokmärke vilket sannolikt också är avsikten med den.
Ibland får man överväga vissa fördelar. Kollade upp tillgängligheten på ovanstående medikament och chansade att besöka apoteket då den egna förpackningen tagit slut. Tack och lov! Fanns större förpackning och man kunde lösa ut den. Det är fånigt att det satts idiotisk spärr på medicin så att det ska bli komplicerat att lösa ut. Rent som ett kollektivt överförmynderi när somliga överdoserat och alla ska straffas för det! Nej, fritt fram för uttag när utökning av antal skett i samråd med sjukhus. Cannabis.

måndag 8 mars 2021

Böcker 📚 kan vara något

Ibland händer det, trots allt. Nu har det hänt igen. Att man beställt en i allra högsta grad Aktuell bok. Den fanns att beställa som e-bok men som den man är gäller i hög grad fysiska böcker!
Boken man beställt är den på bilden ovan. När volymer varierad information kommit så har man snappat upp sparat viss del i form av länkar mer som mindre trovärdiga när ena stolpskottet efter det andra (i landet) visat sig vara fågelholkar, imbecilla och ökentorka! Som ensam man alltid varit har man sökt egna vägar och ibland har somliga visat sig vara villovägar medan andra visat någon form av "sanning". Det återstår att se när man läst boken om den höll eller inte. Hett aktuell kan man nog säga att den är när ingen verkar få bukt eller pli med förödelsen varken i landet eller andra länder. Cannabis.

Uppdatering 11 mars:
Fantastiskt! Postnord lyckades leverera paketet till brevinkastet glädjen stod på topp och paketets innehåll var precis boken!