måndag 8 mars 2021

Böcker 📚 kan vara något

Ibland händer det, trots allt. Nu har det hänt igen. Att man beställt en i allra högsta grad Aktuell bok. Den fanns att beställa som e-bok men som den man är gäller i hög grad fysiska böcker!
Boken man beställt är den på bilden ovan. När volymer varierad information kommit så har man snappat upp sparat viss del i form av länkar mer som mindre trovärdiga när ena stolpskottet efter det andra (i landet) visat sig vara fågelholkar, imbecilla och ökentorka! Som ensam man alltid varit har man sökt egna vägar och ibland har somliga visat sig vara villovägar medan andra visat någon form av "sanning". Det återstår att se när man läst boken om den höll eller inte. Hett aktuell kan man nog säga att den är när ingen verkar få bukt eller pli med förödelsen varken i landet eller andra länder. Cannabis.

Uppdatering 11 mars:
Fantastiskt! Postnord lyckades leverera paketet till brevinkastet glädjen stod på topp och paketets innehåll var precis boken!

1 kommentar:

  1. Det första man direkt slås av när man läser boken är siffror, vetenskap och slutsatser som i sin tur borde ha fler slutsatser för att den slutgiltiga slutsatsen eventuellt kan bli skriven detta skulle nog få författaren att backa ur. Fortsättning följer.

    SvaraRadera