måndag 3 maj 2021

Läser för närvarande...intressant bok!

Denna bok, skriven av en professor Emeritus och forskare samt en professor och forskare som bild beskriver. Den handlar och behandlar situationen i Tyskland 2020 men även hur epidemin hanterats bl a i Sverige. Med vetenskap följer frågan om antalet avlidna och inte förvirrande såsom media om antalet smittade!
konvolut och författare.
Antagligen situationen 2020 i Tyskland.
Författarna och deras yrken.
Bokens innehåll. En klart intressant bok liksom den föregående på samma tema men gällande Sveriges situation framtill i år 2021. De flesta vet vid det här laget vad det rör sig om. Det är möjligt att det finns en uppsjö av litteratur om ämnet skrivna ur olika infallsvinklar och perspektiv i bokhandeln. De 2 man har räcker dock för ett tag framöver! Cannabis.

lördag 1 maj 2021

kåvepeninID19

Består av övervägande del proteiner. Beslutsfattare får personligen ta ansvar för sin individuella hälsa! Att media och inkompetenta imbecilla fortsätter sprida skräckpropaganda kommer att kvarstå tills de vunnit makt, kapital och av naiva väljare förtroende. En av slutsatserna alternativt slutsatsen gällande evidensbluffen! På bilden nedan. Cannabis.
Bakomliggande sjukdomar och skräckpropaganda skördar liv, inte vad lögnarna påstår för popularitet och media för lavinartad ökning av försäljningssiffror! Därmed slut å punkt å basta (som Borje Lundin uttryckte det).