måndag 3 maj 2021

Läser för närvarande...intressant bok!

Denna bok, skriven av en professor Emeritus och forskare samt en professor och forskare som bild beskriver. Den handlar och behandlar situationen i Tyskland 2020 men även hur epidemin hanterats bl a i Sverige. Med vetenskap följer frågan om antalet avlidna och inte förvirrande såsom media om antalet smittade!
konvolut och författare.
Antagligen situationen 2020 i Tyskland.
Författarna och deras yrken.
Bokens innehåll. En klart intressant bok liksom den föregående på samma tema men gällande Sveriges situation framtill i år 2021. De flesta vet vid det här laget vad det rör sig om. Det är möjligt att det finns en uppsjö av litteratur om ämnet skrivna ur olika infallsvinklar och perspektiv i bokhandeln. De 2 man har räcker dock för ett tag framöver! Cannabis.

1 kommentar:

  1. Nöjd med inlägget och inte någonstans nämns namnet! Vilket också var avsikten. Finns så mycket såsiala avfalls medier som tror de gör rätt men inte tycks bry sig att användare lämnar och dessa plattformar mer och mer liknar fotomodell plattformar och porrplattformar än som det tidigare antagligen var tänkt som avsett för. Har "konto" på 2 av dem men funderar på att lämna då innehåll utvecklats till rena avfallstippen!

    SvaraRadera