måndag 9 september 2024

Måndag 9 September

Nattens sömn blev inte bra dock har man inte varit trött förrän man kom hem.
Hittade en dekal vilken man avlägsnade. Har inte en susning om bakomliggande betydelse, fotboll kanske?. Näe, dit flyttar man inte frivilligt! Rotlösa nötter möjligen.
Köpte någon ny dryck den till höger smakade sötningsmedel! 23,50 styck för dem.
Orkade inte lägga in kvittot igår när man upptäckte att man glömt överföra från datorn till Android upptäckte dessutom att man inte redigerat det som man ville ha det. Passion var klart godkänd medan lingon var annorlunda.
Skaplig bild på snäckorna. Vem vet ifall de är vid liv? Charmiga krabater!
Där och då levde 2 av dem. Idag vet man aldrig. Den stora tv verkar död nu. Var den gula elefant snäckan är förblir ett mysterium tills den visar sig.
Zebra snäckan tycks trivas och har expanderat antagligen genom sepia bitar man tillfört i vattnet vilket är kalk så att den kan få skalet att vidga sig.
scan HP Deskjet 2723 red HP Probook 430
scan HP Deskjet 2723 red HP Probook 430
Annons häftet man beställde albumet ifrån. Det är ytterst sällan man beställer tidningar, album eller ens jultidningar. Man har på något sätt vuxit ifrån det. Can a biz tro.

söndag 8 september 2024

Filmtajm Underhållande

Lördagkväll och man såg en film, man aldrig fick se när det begav sig för cirka 44 år sedan. Då 1980 fanns den filmen (liksom många andra) att hyra hos en radio och tv butik som hette "Bygdens radio och Tv" vilken även sålde stereo anläggningar, Pick up stift till skivspelare och tillbehör som audio kassettband mm.
Den filmen kunde man såhär i efterhand ha låtit passera obemärkt. Visst både brutalitet och kvinnoförakt men en delvis skrattande mördare och dåtidens polis handfallenhet. Gissar att det var en del av konceptet för en försäljningssucce när många efterföljare hade identiskt koncept. Då hade man avverkat ytterligare en film av de man hittills skrapat ihop. Can a biz tro.

Det är skönt att veta att det finns filmer hemma när de flesta Tv kanaler som erbjuds främst visar sånt man har noll intresse av oavsett program, underhållning eller filmer är det oftast av mindre betydelse och i många fall totalt platt fall mot marken. Lite som den svenska kronans valutavärde mot dollarn och euron (ävrån).

Upptäckte att 2 andra e-butiker (nätaffär?) för närvarande har en hel del filmer man gärna velat haft. Som enskild person och ensam har man endast en ekonomi vilket gör att man får bita i det sura äpplet och hoppas att man kanske hinner med något i slutet av kommande månader. Ersättning har man en gång per månad, man vill gärna överleva och ett tillskott på 5-siffrigt belopp hade suttit gott.

Lögardagen Till Ära Främst Vila!

Underbara helg efter veckans jobb och krypande ankommande värk i vänster och höger vader och knän snarare knäleder.

Annorlunda livsmedel och produkter motför tidigare, 2 år sedan bredbart, flera år sedan rödbetsjuice, aldrig tidigare gurksallad, halvår sedan Polar hjärtan.
Idag blev det att handla. Förvånansvärt nog var många varor till förmånliga priser på och bra rabatter vilket framgår av kvittot. Sällan och aldrig handlar man gurksallad men kände att det var dags för något. Bredbart har man inte köpt sedan 2022! RÅ dryck måste vara flera år sedan man beställde och drack. I övrigt är det de sedvanliga varorna.
I andra livsmedelbutiken blev det bland det minsta man handlat där. Can a biz tro.
Kakmonstret egentligen gif bild men fungerar inte här lika lite som 
Sombie eller Zåmby som någon sa.
Antagligen hämtar MS bilderna från Adobe, denna ska föreställa Baffin Island Kanada. För övrigt har det varit en stilla och framförallt lugn och skön lördag när man kan och hinner ta vara på sig själv, rehabilitera, filosofera och ägna akvarier mer tid liksom de växter man har inne och ute (på balkongen).

fredag 6 september 2024

43 Räcker Till!

Det blev mycket film helt plötsligt. Sammanlagt har det blivit inte mindre än 43 filmer från slutet av juni till och med idag. 34 beställda och 9 stycken köpta av en med stor samling VHS och DVD filmer.
Scan HP Deskjet 723 red HP Probook 430
Scan HP Deskjet 723 red HP Probook 430
Scan HP Deskjet 723 red HP Probook 430
Tre helt egna scan av DVD stickers.
Tre filmer varav 1 hade man tidigare på VHS köpfilm 2 kopierade VHS filmer. Förutsättningsvis är att man hinner med att se dem också. När somliga man såg senast på 90 talet. Can a biz tro.

Rysare eller skräck som de även kallas hade man på 90 talet mängder av som VHS köpfilmer vilka beställdes från dåvarande Melody Line och som mest hade man cirka 30 stycken vilka åtskilliga nästan alla såldes medan några har man. Nä, baksidor från Filmerna blir inte tillgängliga (även fastän de finns!) däremot framsidor och 
Instick till City Of the Living Dead. Oavsett blir det att kolla upp en hel del annat men
För ovanlighetens skull blev det en god pizza denna eftermiddag vilket man tyckte att man kunde unna sig efter veckans jobb med allt vad det innebär.

torsdag 5 september 2024

Trött... Torsdag 5 September

Tillräckligt drygt snudd på 12 timmars arbetsdag. Vaknar cirka 04:30 kommer oftast hem närmare 17:30 pga
Då är man cirka 6-7 hållplatser ifrån den man kliver av vid så många eftermiddagar är klockan snudd på 17:30.
Som tur är har man surfplattan att tillgå vilken har bra text, läsvänligare (större) text, ett genuint komplement till både Moto e6 play och Doogee S59. Can a biz tro.

Och Aldrig i Helvete att man någonsin skulle nedlåtas att ansluta sig till 
eller annan social media plattform! Nej, då säljer (eller kastar) man hellre allt bråte och gör sig kvitt så många katastrofer som är möjligt!

tisdag 3 september 2024

Nalta Dell (filmer) Handla Album

Fick idag tag på en Stephen King 3 films  box till lika förmånligt pris som föregående filmer (föregående inlägg)
Langoljärerna har man visserligen sett tidigare men för alldeles för länge sedan (för att minnas), då på VHS videoband nu är det DVD video som gäller! The Stand är Pestens Tid vilken man har och har sett liksom Golden Years så i detta fall var det Langoljärerna som var mest intressant att få tag på. Visst saknar man somliga filmer av författaren men kanske tids nog kan det hända att man lyckas skrapa ihop övriga man inte har.
Även fastän man har de 2 andra Pestens Tid och Golden Years separata är det mer exklusivt att ha en box med samtliga 3 filmerna. Hade varit bra att ha följande filmer också.
En Film man gärna fick tag på liksom 
Den boxen på 4 filmer, gärna 2 utbytta mot Nattarbete och Gräsklipparmannen. Men det är sällan man får tag i så tajta samlingar. Man är nöjd med vad man får tag i.
Äntligen! Efter 1 1/2 veckas leveranstid! Dök det så slutligen upp i brevlådan. Blir fint framöver några helgdagar.
Hade först för avsikt att bara handla Trocadero och vaniljbullar men väl i affären blev det baguette räkor, slabang, macchiato iskaffe och premium 2 stycken sköldpaddor choklad och alkoholhaltigt innehåll samt 2 stycken cognac pokaler.
Ibland har man tur när det vänder och monotoni vänder till personliga segrar. Vad som avses är att man lyckats få tag på några filmer man letat längre än 10 år Den som väntar på något positivt väntar sällan förgäves.