lördag 28 februari 2015

Tragedi i katastrofers spår

God dag!

Lördag härligt underbart! Trots ekonomisk förlust p.g.a. imbecillt drägg som bättre varit död men men... alla föddes inte med hjärnan och känslor, empati, medmänsklighet och allt som hör ett nästan normalt liv till. Psykisk ohälsa hade varit en bra ursäkt OM det existerat en hjärna i dessa parasitdrägg. Nu är så icke fallet!. Bara att bita ihop, stå ut, bättre tillstånd stundar om ett par månader då det mesta "löser sig" Vilket bara betyder i verkligheten att MAN LÖSER ALL NUTID OCH FRAMTID SJÄLV!

Gällande inläsning av negativfilm har man redigerat, förminskat grafiska bilder och framställt EN CD-R disk som promo exempel av hur det såg ut INNAN och hur färdigt resultat ser ut. Man bryr sig föga eller inget om det glädjer andra än EN person vars negativfilm man "lånat" för ändamålet att digitalisera för enklare förevisning på exempelvis en DVD spelare.

Väl mött! Spännande och verkliga människa. Tack ska jag ha!

FOFF: Vädret nästa vecka blir ett Gävla mal-mö getto med blåst, plusgrader och minusgrader ett ruttet knullväder med rätta uttrycket!.

torsdag 26 februari 2015

Aldrig försent att skita i allt!

Så äre ju. Det är aldrig försent att skita i allt när allt ändå är skit å inget egentligen hör hit eller dit. Var man inte så helvetes trött ä schlut i hela kroppen som påverkar knoppen medkänsla, moral, disciplin, ärlighet och empati existerar noll % på dårhuset man tyvärr tvingas slava på. Härligt med fredag i morgon men det är det enda!.

Väl mött! Verkliga medmänniskor.

tisdag 24 februari 2015

Vem fan bryr sig !?!?

God afton!

Ja att det finns arslen överallt är eländigt nog. Katastrof när Sombie idioter är chefer men så är fallet på det somliga kallar "jobbet". Detta avfall man stått ut med i nio avskyvärda år. Mellan 06-10 var det okej sedan började ett ändlöst avfall där bortskämda drägg hamnat i rampljuset medan kunniga, skickliga, raka, ärliga och moraliska fått äta all skit! Jo så är det på avfall AB i råtthål ghetto. Orkar inte nämna allt negativt, när det ändå inte finns ett fragment av positivt.

Väl mött! Tack ska jag ha.

måndag 23 februari 2015

Halebop inget annat än lögnare!

God afton!

Förra veckan fick man sms om att Halebop skulle utöka datamängd, samtal och sms. Innan 24:e denna månad skulle uppgradering nått de flesta. DETTA VAR NATURLIGTVIS EN ENDA STOR LÖGN!!! Precis som de ljuger om allt annat och blåst kunder men så är det ju också systerbolag till JÄTTEN GLUFS-GLUFS! Och då kan man kallt räkna med att de har 1:a april varje dag eller sniffat för mycket koks.

Skit vare värt att byta till den skiten och bli helt blåst på ALLT!
Väl mött! Ärliga människor (1 vilken är undertecknad!)

söndag 22 februari 2015

Seg kuk jävla bloggerskit!!!

Helvetes!

Irriterande när skit jävlas!!! Bloggers fel som vanligt. Nåja, man har liksom tappat orken och lusten att redigera bilder från negativ filmerna. Kan bero på många faktorer bl a influensan eller vad fan det nu är man har, trött på intensiv och ihärdig inläsning av flertalet negativ buntar, vårtrötthet, less på nya situationen ja vem vet?

Inläsningstakten bestämmer man själv likaså tid för redigering och övrigt då man befinner sig på helt frivillig basis och än så länge (tack o lov) inga som helst "jobb" beställda gällande negativ inläsning för digitalisering.

Väl mött! I dataskitars bräckliga värld.

lördag 21 februari 2015

Vad alla vet vad idioter förnekar!

God kväll!

Alla vet att islam är terrorism. Alla vet att koranen bör och skall förintas och likställt följeslagare av dess avfall! Terroristerna föddes med aids i huvudet! Avförings Staten är ett av usa och övriga kapitalismländer betalt skådespel där skyldiga offras som kapitalismländer vill ha bort!

Så ligger det till. Förnekare får slag av sanningen delar av Sveriges befolkning (förrädarna) gynnar avfallsmedia, soppolitiker och övriga "myndigheter" de ser som "makthavare med potential". Störta regeringen! Reformera allt ur nationalistiska marginaler och förnuft. Då kan vi bekämpa terrorismen och alla religioner världen över och återställa allt i sitt ursprungliga skick. Därefter inträder världsfred.
Väl mött! Krigare av verklighet.

Mysiga Kvällar med mysig belysning

God förmiddag!

Lördag igen och en strålande sådan klimatmässigt. Fysiskt känns det hyfsat trots influensans ihållande grepp men känns ändå som att den är på väg art avta, kanske den bara tar nya skepnader och former?

Nåja, kvällen kommer och oavsett vardag eller helgkvällar är det skönt att det finns belysning. Något man har en hel del av. Vardagkvällar lyser kökets fönsterlampa, vardagsrummets golvlampa "konstverk" och sovrummets fönsterbelysning lilla fågel blå samt byråns hjärta och de två andra på timerfunktion. Som komplement har man myshörnan en saltstenslampa och en söt liten lampa. I december hade man riktigt mysigt på rumsbordet.

Väl mött! I mysljusets tiderum.


måndag 16 februari 2015

Problematik Negativ Digitiser

God kväll!

Igår lördag ville inte gammdatorn, stationära, funka alls. Den höll på och tramsade, trilskades så att man höll på att ge upp hoppet. Tänkte att ominstallation av operativsystemet kanske var sista vägen ut, så man tog skivor med olika programvaror och satte i skivan. Det dök sedermera upp "reparation" vilket man körde på. Detta samt tidigare avinstallation av sällan använda program gjorde att datorn - startade!

Programvara för scannern installerades på laptopen, vilken inte hade minsta problem med varken programvara e l l e r maskinvara! Vad bra! tänkte man och numera finns möjligheten på bägge datorerna. Man får se när man blir klar med första inläsningen, över 400 bilder, där somliga är redigerade men många återstår. Sedan gäller förminskning till "standard" format. Snart är det arbetsvecka. Fy fan! Inget man längtar efter men inkomst är man tvungen att ha som betalar räkningar och uppehälle...

Väl mött! Alla och en var.

fredag 13 februari 2015

Negativ scanner för digitalisering

Så var man nästan klar med inläsningen av negativfilm återstår en del retuscheringar och kloning så att bilderna blir chysst. Kul då det finns otalet foldrar med negativfilm nu när man lyckats läsa in cirka 426 bilder så tar man "ledigt" i helgen och till veckan. Kanske blir fortsättning nästa helg, vem vet?

Scannern har USB kabel och programvara. Även om den verkar vara drygt 5 år var det bra erbjudande! Passar Windows XP, Vista, Windows7 och Windows8. Kanske XP burken har för dålig kräm med 1,4Gb RAM minne? Då den vill låsa sig emellanåt.

Det tar 7-8 timmar/dag att genomföra processen. Mycket beroende på filmernas kvalitet. Upptäckte på en CD från en fotofirma att de bara läst in negativen rakt av UTAN varken ljusjustering, kontrastjustering, färgjustering och defekt redigering! Tog de betalt för den bör de skämmas!!!

Nåja, Väl mött! Alla och en var.

tisdag 10 februari 2015

Arcsoft Silver Crest

...Är namnet på mjukvaran och hårdvaran. Visst talar man om det bästa för närvarande: negativ scannern. Nu har man lyckats avancera till att retuschera och klona då negativfilmerna till och från har små vita prickar, streck eller former typ u eller andra oönskade defekter. Då är det skönt att kunna redigera bilderna inom ens egna marginaler samt att storlekarna 1800 dpi och 3600 är bra för då finns utrymme att förminska till normal storlek.

Det fantastiska i helheten är att den kostade så lite, 299kr. Affären har haft en hel del som man köpt förutom livsmedel. Växt, bilbatteriladdare, flyttredskap, hem ergonomi mm.
För närvarande är man krasslig och hemma pga influensa av nåt slag men det hindrar inte från lite eget arbete i form av negativ scanning.

Väl mött! Alla och en vår.

 En bild som ALDRIG blir uppladdad någon annanstans än just här!

lördag 7 februari 2015

Ny enhet till dator!

God förmiddag!

Äntligen lördag igen! I torsdags tog man bilen till jobbet (tråkigt nog) då Lidl hade nåt man var ute efter. Enhet ny är negativ scanner. Igår kväll installerades mjukvara och även hårdvara. Man testade för att se hur den funkar och beter sig själva enheten men även programmet som sådant. Idag lördag har man provat mer med program och enhet, det går bättre för varje gång. Snart kanske man kan ta andras negativ filmer och digitalisera men det kan nog komma att dröja innan man klarar inom de egna marginalerna. Skönt att det är tre (!) års garanti på enheten.

Trevligt och intressant är det dock, fastän man är risig pga nån förkylning eller influensa. Kan bli spännande att se hur det blir med andras bilder, kvalitet mm.

Annars har veckan flutit på, nya arbetsuppgifter efter inget göra veckan. De gamla uppgifterna känns förlegade och det känns bra med förändringar!

Väl mött! Alla och en var.

måndag 2 februari 2015

Handlingar och åtgärder

God dag!

När man läser olika dasspapper och annat reagerar man naturligtvis. Sombieliknande robot är man annars!

Politiker som får alldeles för överdrivna ersättningar! Ingen oavsett politiker eller annan offentlig person är värd ens 5% av belopp de skamlöst begär och tilldelas! Rastlösa imbecilla journalister på uppdrag av fascistpressen är mindre rädd för krig än en botbar sjukdom, undrar hur de ställer sig till att hamna i skottlinjen eller falla offer för avhuggna armar och ben och slutligen halshuggning eller ett kärnvapenkrig där de utsätts för stark strålning, väljer de då det framför en virusinfektion som finns bot på? Hjärnor tomma medan munnen babblar som nålen och axeln på en industrisymaskin...

Sedan pågår ständiga dumheter i vårt avlånga land, motsättningar mot det enda partiet värt namnet och tillika enda oppositionsparti vilka om de kommer till makten en dag omgående kommer att genomföra de förändringar som behövs för att få vårt land i rätt riktning, återställa Demokratin och värna om folket i landet liksom rätt bidrag hamnar rätt!

Alla människor med mer än EN hjärncell måste förstå att inget politiskt parti med moral, ansvar, etik och respekt för sina väljare någonsin skulle nonchalera och likt alla övriga fantasipartier kränka och frånslå sig fokus likt sjuklövern!

Sveden är och förblir i all framtid! Oavsett byte av olika parti kollegor. Så är det bara! Sveden har kommit för att stanna.

Mästarens dag!

God morgon!

Idag är det månens dag och en speciell dag för undertecknad för hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Det är Mästarens dag även om det inte är jämnt är det ändå jämnt! Siffran 6 liksom 4 är ju jämna så då innebär ju det att vartannat år man fyller är jämna år!

Enda gången man inte kunde välja att fira sin bemärkelsedag var för 25 år sedan, efter det fattades beslutet att a l l t i d ordna ledighet denna enda dag så tillvida den inte inföll på en helgdag!

Nåja, skönt att slippa vistas på avfall AB för man vill aldrig återminnas om en enda bemärkelsedag i jobb eller övrigt elände! När man gick skola fanns ej heller den frihet man nu har att ta ledigt utan tvingades vistas där.

Väl mött! Alla vänliga, Svenska människor.

söndag 1 februari 2015

Vänsterextrem Propaganda!

God afton!

Det märks hur uselt programutbudet är i de flesta TV kanaler. Avfallet som sänds i svensk tv är inget annat än vänsterextrem fantasipropaganda som totalt missgynnar och förfalskar bilden av s.k högerextremism! Inget har någonsin varit som de hittat på! Vad skiten som sänds på söndagar än heter är det avfall!