måndag 2 februari 2015

Handlingar och åtgärder

God dag!

När man läser olika dasspapper och annat reagerar man naturligtvis. Sombieliknande robot är man annars!

Politiker som får alldeles för överdrivna ersättningar! Ingen oavsett politiker eller annan offentlig person är värd ens 5% av belopp de skamlöst begär och tilldelas! Rastlösa imbecilla journalister på uppdrag av fascistpressen är mindre rädd för krig än en botbar sjukdom, undrar hur de ställer sig till att hamna i skottlinjen eller falla offer för avhuggna armar och ben och slutligen halshuggning eller ett kärnvapenkrig där de utsätts för stark strålning, väljer de då det framför en virusinfektion som finns bot på? Hjärnor tomma medan munnen babblar som nålen och axeln på en industrisymaskin...

Sedan pågår ständiga dumheter i vårt avlånga land, motsättningar mot det enda partiet värt namnet och tillika enda oppositionsparti vilka om de kommer till makten en dag omgående kommer att genomföra de förändringar som behövs för att få vårt land i rätt riktning, återställa Demokratin och värna om folket i landet liksom rätt bidrag hamnar rätt!

Alla människor med mer än EN hjärncell måste förstå att inget politiskt parti med moral, ansvar, etik och respekt för sina väljare någonsin skulle nonchalera och likt alla övriga fantasipartier kränka och frånslå sig fokus likt sjuklövern!

Sveden är och förblir i all framtid! Oavsett byte av olika parti kollegor. Så är det bara! Sveden har kommit för att stanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar