fredag 31 juli 2015

Humor och annat...

Så kan man skylta ifall man kräver utrymme
Vacker fjäril man inte har en susning vad det är för sort/art.
Dvärgklogroda 2 gånger, fler kan det bli...

måndag 27 juli 2015

Ladda mobil eller läsplatta...mmm

Man kan inte låta bli att läsa om tips och råd och förvånas. Att det finns såna jubelidioter som tyvärr inte kan hantera en så enkel handling som ladda mobil eller läsplatta. Precis som med laptop gör man ju med mobilen eller läsplattan: slå av enheten! Sätt kontakten först i enheten! Sätt sedan i laddaren i Strömuttaget! Svårare är det inte! 

När enheten laddat klart ta ur laddaren ur Strömuttaget ta ur kontakten ur enheten  Klart! Så har gjorts alltid och slöfockar som dragit ur kontakt ur enheter som gamla mobiltelefoner har kortat batteriets livslängd avsevärt. Det har man bevis på. När man tagit över mobiltelefoner vars batterikapacitet knappt varit ett par dagar och man gjort på eget sätt har batteriet återhämtat sig och håller laddning i över en vecka! 

Så var det med det.

söndag 26 juli 2015

Big Bang Theory fortsätter

God afton!

När vädret är så mindre erbjudande passar väl inget bättre än ett par avsnitt av BBT alltså Big Bang Theory och ikväll har det blivit det. Finns ju inget att se på TV så varför inte? Akvarium: klogrodorna fick återvända till lilla plastkaret där de känner sig trygga och säkra och kan ä t a utan att behöva känna minsta rädsla eller oro över någon stor fisk (ja dvärgklogrodorna är inte större än 1-3cm) sätter efter även om ingen av fiskarna har för avsikt att äta upp dem.

Man börjar känna sig aningen trött vilket förvisso kan bero på vädret så man lägger ner det mesta och laddar energi för kommande vecka, sista veckan innan långledigheten. Gu najt.

Väl mött! I BBT seriens fantastiska sfär.

lördag 25 juli 2015

Akvarium och ny tillkomst

Lördag ännu och man förklarar fredagens händelser då man inte hade ork att skriva något, när värk i muskler tar över. Åkte först och inhandlade ranson på tobak därefter blev det en snabbvisit till djuraffären för räk och fiskfoder sedan ner till macken för lite lunch, allt det på 50 minuter. Därför blev det en extra sväng till djuraffären. Luftpump Marina 50 L är helt perfekt, batteri pumpen vibrerar väl mycket klogrodor och sniglar blev det köpt.

Vem i helvete har censurerat vad man skrivit!? Det ska någon ge fullständigt fan i!!!

Bild 1 visar både Marina batteridriven pump och en RENA pump man köpte för 5 år sedan. Den började låta och vibrerar så högt så man tvingades byta den mot Marina 50l/h som är ljudlös. Har en likadan RENA pump till akvarium 2 men den låter inte alls som den utbytta för akvarium 1. Vad man ska ha batteridrivna pumpen och RENA pumpen  till står ganska klart trots allt. RENA får ersätta en av Eheim cirkulationspumparna då den bara rasslar och lever om. Batteridrivna får vara till det blir strömavbrott och då fyller en viktig funktion. Det var ju främst därför den köptes. RENA pumparna är sk "bubbelpumpar".

Uppdaterat:
Nu finns 2st bubbelpumpar samt en cirkulationspump i vart akvarium. Kan tyckas mycket för så små kar som 65 och 69 liters men det är nödvändigt!

fredag 24 juli 2015

Överskattade barn och andra. ..

God afton!

Hörde ett barns version av ett annat barns melodi. Överskattade äro de bägge.  Liksom "artister" som Laleh, Loreen mfl. Visst kan de göra vad de vill men tyvärr faller allt helt utanför ramarna godkänt. Den enda som på 90 talet var bra och på 2000 talet var riktigt okej var Robin Carlsson.

Väl mött!  I örats värld.

Sommaren förstörd!

Sitter fn utanför dårarnas paradis  (jobbet ). Insåg tidigt i juni att sommaren blir förstörd. Så är det då man tvingas jobba juni och juli och "semester" infaller först i augusti! Må vädret bli som man vill för då får dräggen plågas och det skall de!!!

söndag 19 juli 2015

Vad händer?

Söndag och igår var det lördag och inget speciellt på tapeten egentligen. Fick veta att blomsterytan blivit klippt, ja inte själva ytan utan snarare gräsmattan. Den såg ju lite vanvårdad ut i början på juli men nu är den klippt fick en lämplig bekräftelse på det. Några nya blommor eller andra växter blir det inte denna sommar för pengarna gick åt till två Android mobiler och räkningar och mat. Lönen blev 2000kr lägre denna sommar men man gråter inte.

Väl mött! I Sverige.

fredag 17 juli 2015

Satans drägg till busschaufför!!!!

Vad i helvete!!! Busschaufförsjävel som inte kunde avhysa bajskorvar som klev på bussjävel då de stinker som värsta parfymbutikerna. Regeringsskifte till nationalistiskt! Ställ upp ohyran och avrätta dem alla. Bränn deras religion och bajsbok. Inavel och ohyra terrorister och parasiter är allt de består av!!!. Basta.

lördag 11 juli 2015

Veckans slit och helgens flit...

God morgon! 

Så var det härliga lördag och inget är planerat utan allt blir som det för det mesta blir: sporadiskt. Veckan har varit tung och värkande i muskler och leder men igår tog man för ovanlighetens skull lokalbussen in till "schtan" och satt typ 50 minuter och bara väntade på senare bussen hem. Ingen tristess bara satt och tittade på förbipasserande.

Oatly havregurt gör gott för kroppen, känns bra när man är på väg hem. Man blir inte lika hungrig som innan. Igår var det något jippo "diggiloo" i gettot ja de fick roa sig glatt, och i helgen är det marknad i samhället och man önskar knallarna lycka till med kommersen för själv behöver man den ynka fem hunkan man har kvar av slaversättningen till nödvändiga livsmedelsinköp och annat. Så inga besök blir det från ens sida!

2780 kronor gick Androiderna på och med 2000 kr mindre än förra året så blir det inget nöje och som pricken över i i helvetet tvingas man ha långledighet i augusti!!!
Nåja, det blir nog bra med allt till slut.

Man har mycket kvar att se av bbt och en del annat så man lider inte det minsta att inte kunna besöka marknaden och dess "gatufest". Närmare bestämt har man inte tid då helger går åt till rekreation så att man orkar med slitet på veckorna.

Ja, LG'n upptäckte man en liten spricka i glaset till pekskärmen. Vet inte hur det hänt men med mobilen i sidofickan och kanske stött emot något på jobbet. Så kan det bli men inget är fel på den och lika hyperkänslig som htc'n är den inte, varken den eller Samsungen.

Väl mött! I ett behagligt klimat någonstans i Sverige .

onsdag 8 juli 2015

Ja fy fan sicket skit!

God dag! 

Slutligen fixade man mobilt bankID till Samsungen, det är själva satan att man ska behöva krångla med aktiveringskod. En gång skall räcka till oavsett byte till otalet telefoner!!! Nåja, nu har man skiten på Androiden så slipper man tjafsa med laptop helvetet.

Vänsterfittor gör alla bitter dessa skyddar varandra oavsett brott!!! Sedan kan ni fundera vad det gäller.

Väl mött! I kuksugeriets politiska korruption.

söndag 5 juli 2015

En visit till...blomster ytan

Var hälsad!

Tog en tripp med bilen till blomsterytan. Av bilden framgår något annat man kan missta det för en äng eller liknande men det är för att gräset ej är klippt, vilken sommar det blir är inte fastställt men det kan bli denna sommar.

Operatör då och nu

God dag!

Det skiljer sig en del det gamla vanliga sim kortet i jämförelse med det nyare. Även om det gamla var fint utformat grafiskt är det nya skapligt fint men nu är det andra tider och med det andra utformningar på kapacitet och storlek.

Bilderna visar skillnaden främst i grafisk form men även en del annat.

fredag 3 juli 2015

Helt korrekt!

 God morgon!

Fina dekaler som är nödvändiga! Nej, det är varken man själv som klistrat eller så, bara fotat av och inget är fel med det. Även om man inte håller med om allt är ändå tvåan mycket sanningshalt i.
Fy fan vilken värme det blev! Fullständigt olidligt. Som varmast vid 16:30 tiden var det +27 grader!

Väl mött! i sommarvärmen.