lördag 11 juli 2015

Veckans slit och helgens flit...

God morgon! 

Så var det härliga lördag och inget är planerat utan allt blir som det för det mesta blir: sporadiskt. Veckan har varit tung och värkande i muskler och leder men igår tog man för ovanlighetens skull lokalbussen in till "schtan" och satt typ 50 minuter och bara väntade på senare bussen hem. Ingen tristess bara satt och tittade på förbipasserande.

Oatly havregurt gör gott för kroppen, känns bra när man är på väg hem. Man blir inte lika hungrig som innan. Igår var det något jippo "diggiloo" i gettot ja de fick roa sig glatt, och i helgen är det marknad i samhället och man önskar knallarna lycka till med kommersen för själv behöver man den ynka fem hunkan man har kvar av slaversättningen till nödvändiga livsmedelsinköp och annat. Så inga besök blir det från ens sida!

2780 kronor gick Androiderna på och med 2000 kr mindre än förra året så blir det inget nöje och som pricken över i i helvetet tvingas man ha långledighet i augusti!!!
Nåja, det blir nog bra med allt till slut.

Man har mycket kvar att se av bbt och en del annat så man lider inte det minsta att inte kunna besöka marknaden och dess "gatufest". Närmare bestämt har man inte tid då helger går åt till rekreation så att man orkar med slitet på veckorna.

Ja, LG'n upptäckte man en liten spricka i glaset till pekskärmen. Vet inte hur det hänt men med mobilen i sidofickan och kanske stött emot något på jobbet. Så kan det bli men inget är fel på den och lika hyperkänslig som htc'n är den inte, varken den eller Samsungen.

Väl mött! I ett behagligt klimat någonstans i Sverige .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar