lördag 25 mars 2017

Arbetshelg...igen

Inte hade man förväntat sig att det skulle bli liknande förra årets utbetalning där man fick för övertidshelg men inte ordinarie nu rör det sig om tvärtom man har fått för ordinarie helg men inte övertidshelg! En mycket sjuk men verklig kontrast eller motsats. Nåja, man lider inte katastrofalt av bortfallet även om det gäller nästan 2000kr. Antagligen för att man inte har samma intressen som tidigare som krävde stort kapital, beställningen har inte ens påbörjat att användas då man hade en bra skvätt kvar i flaskan från förra beställningen. Det är ändå skönt att ha en skaplig slant så att man kan tanka bilen och en del annat. Får se hur det går denna helg med jobbet. Lite humor på näst sista bilden kan aldrig skada, avfotad från Nya Tider vecka 12 2017.

Uppdatering

Ica i samhället öppet helg 09:00 åt helvete för sent! Ica i Schtan öppet 07:00-23 okej tid men kass i utbud då mackor förvaras bakom disk jävla klantskallar!!! Åt helvete med den. Nä då blev det preem istället och man fick sig två mackor och en drycka. Jobbet rätt mycket men blev klart för dagen sedan handlade man det man behöver och åkte till netonnet men där var det kaotiskt knökfullt med bilar så det blev att vända för att återvända hem. Allt väl bortsett från att ventilation är borta/trasig så man får väl se hur natten blir. Ja, även imbecilla tycks ha sin plats och funktion i samhället vilket framgår av sista bild.

1 kommentar:

  1. Hur man än ser det lär inte mycket förändras. Visst kan det bli utökning i det privata biblioteket på sikt men man ska ju överleva också, man får se vad det blir och när det blir om böcker finns kvar eller är slutsålda. Veckotidningen förblir ens egna och man har en metod att inte delge något inom färsk aktuell period då gratis snyltare kan få ta del av informationen långt efter. Inatt ställdes tiden fram så urbota mindre bemedlat men tyvärr är det ju så.

    SvaraRadera