fredag 17 mars 2017

Skam är överskattat!

Har påbörjat boken massutmaning och den ser ut att bli intressant. Har även lite annorlunda literattur som man absolut aldrig skäms eller räds att ha. Mer lär det  bli pk samhället mfl, bara nu kapitalet räcker.

Det är inte av andra skäl än intressant hur somliga tänker varför man har de två längst ner. Det finns tillräckligt med anhängare till dessa ideologier men det är av yttersta vikt att läsa och bilda sig en egen uppfattning istället för att likt den skamlösa själalöse statsminister stolpskottet låta media och mindre bemedlade i nivå med den själv föra talan utan en enda promille verklighet.

2 kommentarer:

  1. Man bör och ska se det följande oavsett vad ni än gör, var ni än befinner er, i eller utanför hem och trygghet kommer det alltid finnas individer från motsatt riktning och ideologi. Då är det bra att vara beläst så att man kan undkomma obehagliga överraskningar och krävande framtida situationer. Så har nog sällan varit fallet för gemene människa därför har många ramlat in i sånt de helst velat undvika.

    SvaraRadera
  2. Tillägg till ämnet eller inlägget är boken om Karl Marx. För de som trott vad de nu ville. Demokrati är absolut i n t e vad regering, alltiskammen eller media avser! Demokrati får man stå för själv när inget och inga kan representera den. Kommunism eller nationalsocialism, som skillnaden på kapitalism och egoism. Sedan får vem som vill föra vilken retorik de representerar.

    SvaraRadera