torsdag 13 september 2018

Böckernas Bok I Bålet

Handfull böcker man har. Fått en del, köpt en del, beställt en del. Vilket som är man allt annat än främmande för vad somliga är livrädda för. Finns ingen anledning att vara livrädd för något annat än skarpa bomber, granater, laddade gevär, pistoler, krig, personer med psykisk ohälsa,  farliga för allmänheten individer och naturkatastrofer!

Kontroversiella och provokativa för de med lägre mentalitet kanske? Visa det offentligt och för fiende och du har förlorat! Så enkelt är det. Sånt går att träna upp. Här kommer bilder! Njut eller förfasas.
























Sedan är det upp till var och en att välja annan blogg eller stanna. Skämmas eller ångra någon av böckerna/häftena? Inte alls! Finns betydligt värre och de finns inte i ens ägo, ej heller tankar på beställa eller inköpa ifall de fanns i handeln.

tisdag 11 september 2018

KubakakaTranklotårta

I   ♿⛔❎®™♠♣♦

Gjorde delvattenbyte i snäckakvariet och det blev uppskattat. Avfallsbladet hade ett gödselklipp med det för 30 år sedan passerade och UTDÖDA "bandet U2 (D2?R2?). efter 1988 självdog detta avfallsband som endast nutida vanskapta och total depraverade uppskattar! Bonohead är få ledfen föl att jag hal tappat löften att jag måfte göla mig löjligale än en 3 åling!" Säkert något miffofan som mejlat sina idooler och är själv med i AFA och röstar F!Fan!!! Nä (förbjudet att skriva) hade varit lämpligt till dem alla och en var!.

Nog om det. Läste något märkligt som kan stämma men inte med verkligheten i den bostad man är bosatt! Att guldfiskar kräver ett akvarium på 100 liter per fisk för välbefinnande, dessutom en massa sjukdomar och helst rektangulärt akvarium och bla bla bla sicket dravel!!!
Det skulle innebära 300 liter för 3 fiskar som ser ut att må prima, inga synliga sjukdomar rör sig fritt och ser ut att funka bra med Dalmatiner Molly och Ancistrus, visserligen är kanske temperaturen väl hög men den kan justeras så att det blir lämpligt. Som en del skrivit "kallvattenfiskar" är nog högst osannolikt för med kallvatten ligger temperaturen runt +5 grader till +10 grader. Både Ancistrus OCH Dalmatiner Molly klarar dessa temperaturer att överleva! Så hur det stämmer med påståendet "tropiska fiskar" vet man aldrig en sak är då säker: Djuraffären håller inga höga temperaturer i alla fall! Dessutom läste man att de kan klara upp mot +30 grader. Så det så!