torsdag 13 september 2018

Böckernas Bok I Bålet

Handfull böcker man har. Fått en del, köpt en del, beställt en del. Vilket som är man allt annat än främmande för vad somliga är livrädda för. Finns ingen anledning att vara livrädd för något annat än skarpa bomber, granater, laddade gevär, pistoler, krig, personer med psykisk ohälsa,  farliga för allmänheten individer och naturkatastrofer!

Kontroversiella och provokativa för de med lägre mentalitet kanske? Visa det offentligt och för fiende och du har förlorat! Så enkelt är det. Sånt går att träna upp. Här kommer bilder! Njut eller förfasas.
























Sedan är det upp till var och en att välja annan blogg eller stanna. Skämmas eller ångra någon av böckerna/häftena? Inte alls! Finns betydligt värre och de finns inte i ens ägo, ej heller tankar på beställa eller inköpa ifall de fanns i handeln.

1 kommentar:

  1. Böcker är nog stora för att inte säga ofantliga diskussionsämnen. Finns program på Tv där böcker tipsas och ibland recenseras. Så nog finns det alltid och många väljer böcker framför mycket annat Tv, film, musik, uteliv, sport mm. Vad man finner trist är att kontroversiell och provokativ alltid väljs bort åtminstone i detta land. Utomlands kan de diskutera och hamna i fysiska konflikter pga böcker som innehåller känslig fakta. I Sverige skulle det aldrig ske pga den offentliga censur som tyvärr portar all politiskt inkorrekt litteratur som allt som inte är politiskt korrekt! Det måste omedelbart elimineras!!! Ut ur allt i landet och Europa! Nyttiga idioter är de som går maktens elits alla ärenden som de robotar de är. Vad de inte vet...ja, det vet de inte (men många av oss andra "vet") att de är levande måltavlor för maktens elit! Men "blundar jag bara riktigt hårt och håller för öronen så har ingenting hänt". Ja, så kan de alltid tolka det i sina egna bubblor, i den egna lilla världen.

    SvaraRadera