lördag 23 november 2019

Blogger...Google...Fakebook...Shitstagram bara värdelösa paketdata slukare!

Allt avfall som tidigare kunde bevittnas längs vägar, i skogar, på speciella avstjälpningsplatser har numera tagit plats i de minst bemedlades internet som de i rubriken nämnda! Finns där för? Har ingen egentlig aning, antagligen för de viljelösa, meningslösa och följeslagare utan mål i livet och det har man tyvärr stött på alltför märkliga jättevolymer av s.k. medmänniskor! Som självständig och egen supermänniska tål man naturligtvis inget sådant avfall.
Så ser det ut på askens lässida. Det är FINT SOM SATAN! JÄVULSKT MÄSTERVERK OCH PARADISET ÄR DET VARMA, SKÖNA HELVETET! inget att frukta för de medvetna.
kalvpiss google fann inte bilden man tvingades ta själv! HUR värdelöst är inte detta!!! ha ha ha.
Den hade ju ingen "sökmotor" funnit heller ha ha ha! Avgrunden av det avgrundslösa. När Internet med allt arkiv funnits sedan 90 talet borde ALLT finnas! Men icke! Istället finns allt som borde rensats bort! Bilder vara kvar, övergivet bort osv.

Härligt att HA KVAR vad som bäst är! Technica portabel CD/MP3 spelare och Bluetooth högtalaren med kabelingång. Så att man kan spela en intelligent framställd skiva som mp3 disc III. Innehåll: 14 album på en skiva! @ betyder at alltså PÅ. Varken det tecknet eller # nummer tecknet ska någonsin vara vad mindre bemedlade katastrofalt gjort dessa tecken till! Länkar. Nej, tecken tillåtna var, är och förblir: ฯ ﷼ ฿ ¥ ₹ ៛ ₪ dessa borde användas att länka till medan @ enbart var länkade till elektronisk post och # är konstant nummer tecken! Så lär er klantskallar. 😂

VART I HELVETE TOG INLÄGGET VÄGEN!!!??? SATANS BLOGGER HELVETE!!!

INOM RAMEN AV 24 TIMMAR SKA BLOGGER SKIT SPARA ETT INLÄGG ÄVEN EJ SPARAT SOM UTKAST!!! ANNARS ÄR BLOGGER ENBART AVFALL LIKT SHITSTAGRAM!!!

tisdag 12 november 2019

Fan vad dåligt Halebop!

Känns inte helt uppmuntrande att man blir narrad av en operatör på detta sätt!
Här är det som det skall vara! Så skall det se ut! Men jätten glufs-glufs förstår inte att strypa sitt egna roffande!!!
detta är rena rånet! Man blir så satans besviken!!! Varje laddning borde vara på 8GB surf!!! Aldrig mindre!
så till mobilen som endast är på och de gamarna slukar mängder av paketdata!!! HUR I HELVETE ÄR DETTA MÖJLIGT????

Nej, skrota alla profitoperatörer nu! Människor blir ruinerade på grund av kapitalisters galna framfart! Dags att skita i allt detta och inga människor behöver varken mobiler, Internet e l l e r schakaler till kapitalistoperatörer. Långt innan dödens teknik fanns var INGEN i behov av den! Människor använde sunt förnuft, intelligens och varsamhet i naturen, på landsbygden och i städer. Faror, olyckor och katastrofer var minimala! Med förenklingar kom bekvämligheten och överflödet av helt onödiga "uppfinningar" som gjort människor beroende av sånt de blivit pålurade! Med bekvämligheten kom även lättjan och sjukdomar avlöste varandra på löpande band. Så har tyvärr den negativa utvecklingen eskalerat och människor utan livskraft som livsvilja dör i förtid medan den mastodonta industrin rullar på likt en evigt rullande stridsvagn. Cannabis.

måndag 11 november 2019

Önskemål kontra verkligheten

På en android har man futtiga 1,01Gb. Man önskar att man hade som på den man skriver på 14Gb. Tyvärr slukar  Skitstagram för mycket! visserligen har man laddat upp bilder och filmklipp men dessvärre har man ovanan att ha 20Gb freedom på dator och det är avsevärd skillnad. När man bara hade dator och fiber satt man i timmar PER DAG! utan att behöva tänka på paketdata! För 370 kronor klarar man sig över en månad! För över 400 kronor fick man "års surf" på futtiga några 100Mb!!! Vilket är ungefär 0,5Gb - HELT KAPITALISTISKT ABSURT!!!

Nåja, Telia oavsett "systerbolag" förblir ändå Telia och de slukar Gigabyte  oavsett man har på mobilen eller avstängd. Trist att trådlöst get större skador än det är värt annars hade man kunnat använda det. Nu vet man bättre och att det faktiskt är så att ALLA  drabbas av den digitala tekniken!
Bilden till höger visar röntgen på normal hjärna. Bilden till vänster visar tydliga skador permanenta och irreparabla! Dvs alla symtom och sjukdomar får bra fäste i "ihåligheter". Skräpmat, alkohol och stillasittande som stillaliggande gynnar en för tidig död!
5 uppmaningar och information som klart påvisar vad man själv känt och det på 3G och 4G! Sedan får skeptiker mfl hävda vad de vill!. Cannabis.

fredag 18 oktober 2019

En del bra andra samma skit som alltid!

God afton! Ja, testade Skitstagram på laptop och det var en katastrof! Om de satans imbecilla kräken gav fan i allt djävulskap som spårning och liknande skit och uppdaterade systemen skulle det aldrig bli så, men då fick användare betala för skiten och konsekvenser är inte svåra att räkna ut.

så såg det ut och ingen inloggning fanns möjlig.

Bilsatan startade inte p.g.a. survädret. Så det blev livsmedel på annat håll. Ja, rönnarna har hyfsat med bär så sidensvans lär knappast förbli hungriga när de flyger in så småningom.

Klart man köpte en VIT när man handlade, det är den bästa av dem alla! Dax att avrunda detta jippo. Cannabis.

lördag 5 oktober 2019

Lördag 5 oktober

Igår men för 11 år sen åkte man till Sandfors och köpte befintliga fordonet.
Märkliga platser att ställa brandsläckare på, något som brunnit eller den glömts kvar?

Kollade för nyfikenhets skull om minitvättmaskinen fanns någon annanstans att beställa. Jodå, och en annan webbshop var 464 kronor BILLIGARE än 24.se ! Där ser man. Tvättade städmaterial mikrofiberdukar, svep och det funkade hyfsat. Tydligen kan maskinen inte köras mer än 15 minuter tvätt för efter 30 minuter lägger motorn av om än tillfälligt så sköljning blev efter många minuters väntan! Provade "spinn" och fick vrida ur nästan allt vatten! Därefter hängdes det upp på tork. Kan bli att tvätta i normal maskiner i l morgon. Kollade omdömen på trustpilot och fann 3 icke nöjda kunder! Om något verkligen är bra hade det varit nöjda kunder inklusive en själv. Cannabis.
Delvattenbyte i snäckakvariet (med Guppy). Blev betydligt bättre. Rensa botten? får bli en senare uppgift när är inte beslutsfattat.
Rengjorde endast cirkulationspumpen i projektet 105 liters och det är uppskattat! Blir att försöka få iväg de stora dammfiskarna så att det blir utrymme för de lämpligare.

tisdag 13 augusti 2019

Jätten glufs-glufs Halebop!

Har för närvarande 21,8GB på abonnemanget, 807Mb på kontant. Jo, de kan dra på det som litet är och andra kontant års surf ynka 1.5GB!!! Jamen fy fan vilka kapitalister!!! Är det 0.5GB per månad är det hutlöst och rent ocker! Åt flanders med dem alla! Cannabis.

söndag 4 augusti 2019

Sociala medier = avfall!

Visst är det så. Allt är uträknat. Appar som rapplar! Myspace, Facebook, Instagram, snapchat, onlyfans, pinterest, newbienude. Minns inte namnen på alla man (tyvärr) kommit i kontakt med men alla har gemensamma mål! Gemensamma intressen! Gemensamma ja mycket och det mesta. Offer för psykisk ohälsa försöker sälja sig själva på ibland dråpliga sätt. Är man ensam förblir man ensam!

Det är den enda egentligen sanna verkligheten många upplever och lämnar hellre centrum för gemensamt avfall som alla ovanstående är och skaffar egna liv vilket är det största steget för att undvika personlig undergång. Själv tar man a l l t med en enda klackspark. Tidsförödande avfall betackar man sig sedan tidigare erfarenheter. Cannabis.

torsdag 18 juli 2019

Coop=skit!

Åtminstone i hålan Vännäs. Bojkottade är de sedan igår fientlighet mot samhällsborna! Då är de inte ens kattskit värda! Då var bägge livsmedelsbutiker i hålan bojkottade! Cannabis.

torsdag 11 juli 2019

KR trafik är avfall!!!

Måndag, tisdag, torsdag kom ingen busshelvete i tid så man tvingades ta bil för att komma fram till jobbet överhuvudtaget!!! SATANS PARASIT till chaufför!!!! Tre månadslöner i avdrag för varje missad tid borde vara lämpligt straff för såna parasiter! Därefter avsked. Allt jobb är jävligt oavsett vilket! Så det finns ingen ursäkt godkänd för slöfockar!!!

Tack och lov! 2,5 veckor kvar sedan kan de dräggen kyssa sina Rövhål till början av september. Bedrövligt är mildaste uttryck för detta avfallsbolag! Kompensation? Inte de tattarna inte!

torsdag 4 april 2019

Såssiala Medier

För länge sen anslöt man sig till shittertwitter som var populärt dock inte för en själv utan man hade hört om detta. Inte långt efter övergav man det. Därefter blev det Fartsbook facebook som kom att förändras och försämras så man la den sidan/kontot "på is" för att återuppta vid senare tillfälle. Har haft 2 tidigare minstagram konton varav bägge per automatik blivit övergivna skapade ett tredje igår eller nåt och sedan får man se vad det blir av det. Finns en uppsjö av intressanta sidor med företag som har hoppat på hampa på riktigt. Säljer kläder, nyttoprylar mm av hampa. Låter intressant men...krångel när det är utländska företag och man ska växla valuta eller hur det nu var? Då nöjer man sig med det man får tag på och sedan får man se ifall det "svänger" nånstans så att dessa hampaklädet, tillbehör mm kommer att finnas tillgängligt i landet. Har då kopplat till några olika företag så får man se ifall man får tag på nån rygga och lite annat smått och gott så småningom. Cannabis.

torsdag 28 februari 2019

Bra med bra skit med Blogger!

Ofrivillig ledighet då somliga idioter föddes i farstun eller på gödselstacken.
I övrigt känns det rätt schysst! Kolloidalt Silver har man så det räcker och blir över det är bra det. Hampaolja produkter doftar härligt och är helsköna! Wi-Fi router är på och ger bra fart 300 megabit per sekund! Tablet funkar utmärkt! Snart är det helg och då får man se ifall härken startar så man kommer sig till schtan och kan handla livsmedel. Lite märkligt vissa saker men...det talar man tyst om då det kan gynna privatlivet. Tjo fadderittan. Cannabis.

onsdag 27 februari 2019

Avfall är vad avfall var!

Visst är det så. Wi-Fi router my ass!!! Automatisk självinstallation UTAN skivor eller konfigurationer skall det vara. I annat fall= VÄRDELÖST! När laptop är död och Tablet saknar CD och uttag för kablar ska det vara att bara tuta och köra! Men skrot är allt nuförtiden. Aschfitta löjligt och allt för kapitalismen! Vad annat!?!? Glädje? Ha ha Ha ha!!!!!!!!!!!! Skämt som saknar moral och känslor, dö era jävlar dö.

Uppdatering

Vet inte var det slog slint men nu är tablet kopplad till Wi-Fi så att lösenord måste skrivas in för att komma in i tablet skiten. Hittar inte gamla pappret på IP adress och gateway mm så den där skiten får vara tills man finner pappret och... hoppas att det får skit routern att funka. JA BLI SE GU FÖRBANNAD PÅ DESSA APPARATA!!!!

onsdag 20 februari 2019

Windows uppdateringar sabbar allt!

Så är det! Tillät en uppdatering förr gånga å nu ä skärma svart som natta! Hä ä ondskan te Windows! Å skrotä HP Compaq töcke göörä ska en ente ha! Ja 10 år i år men no skull hänn ha fungere länger om he int voor för att en hadd kömmä ifrån Telia tärrårista! Jodå däm ä tärrårista som ba ska stäl å falke päninga. Hä va så än blett lure te töckä avfall! Nä he jett bli na annä laptop när en bli stadd te kassa. Till dess blire ba täkst på töckä bajsblågga.
SCHKROT SKA UT UR HUSA!!!

Nähä...? Joho! Nähä..? Det var deldosan som felade. Nu funkar schiten igen! HURRA!!!

lördag 9 februari 2019

Lurendrejeri!

VARNING!!!
BESTÄLL ALDRIG IFRÅN FYNDIQ!!!

Dessa håller dels inte leveranstid expressleverans 1-2 dagar är falsk marknadsföring! 5 dagar tog det, sedan är maskinen skit då trådspänning är skit! Tråd går av och hamnar utanför nålsögat det spelar ingen roll hur man än gör trådjävel går av och ur nålen! En plåtbit som påstås ska vara påträdare fyller ingen funktion! 249 kronor åt helvete. Satans mörkerföretag! Skicka ALDRIG nåt med tattarföretaget Post(s)nor(d)!!! Dessa är lata parasitsvin som inte ids leverera till adress! Ett skott i skallen är allt de är värda!

Nåja, dags att knoppa så att man orkar med när man vaknar. Satans röta man hade att komma med en av skolbussarna innan de ställde in turen p.g.a. halkan.

 JTI Ventures AB c/o eStore. Många företag i ett, smålänningar? sannolikt!
 BONUS enligt kartong innehåll: 2 extra nålar, 3 extra trådspolar. Verkligheten innehåll: 1 extra nål, 2 extra trådspolar. Svinen har skickat en förpackning som måste ha gått i retur!
Beskrivning gör en inte klokare. Tråden ska träs i alla omöjliga riktningar och från alla omöjliga håll. Genom nålsögat? Omöjligt!

fredag 1 februari 2019

Jävla Vecka!!!

Ja vad fan säger man? Tur att man var klyftig förra helgen och åkte och handlade på lördagen det mesta av vad som behövdes och gjorde lite annat lämpligt för på söndagen blev det -19 grader medan lördagen låg på lagom -11 eller nåt. Måndag var nog -28 eller nåt och det blev täckbyxor medan tisdag nånstans kring -14 eller nåt onsdag mildare medan torsdag -20. Helvetes satans idiotklimat!!!

Nåja, fredag idag 1 Februari och semesterdag, imorgon blir det i lugnets tecken så då får man se hur det artar sig. Sega råttan har nu blivit kloakråttan sedan svinpälsen tog 50 KRONOR för en ENERGIDRYCK!!! INTE HELVETE köpte man någon energidryck heller det var en vanlig Trocadero 1,5 liters som kostar 29 kronor. satans ockrare!!! Den kan dra åt flanders butikjävel! Där sätter man aldrig foten igen!!!!!! Däremot kan man besöka Tehörnan lite oftare när de har en hel del intressanta konfektyrer och veganska sådana så kanske det kommer in mer så småningom? Det vet man aldrig. För 10 år sedan fanns en låda med Jack Daniels praliner, nu fanns en typ chokladkaka och den köpte man samt naturligtvis WIENER kaffe! smörkola med stänk av vanilj som den beskrivs ja det blev hela bönor som man malt själv i morse och den är utmärkt så nära paradiset man kan komma personligen! Köpte 1 kg så att det lär räcka ett tag. Veckokaffe får bli Santos mörkrost som är helt okej. Såg den där affischen och kunde onekligen komma på annat än Avfall AB (AG) då det överensstämmer med precision tyvärr! Gick till EKO butiken igår och handlade Zink och Magnesium samt en Tubi's och en Karma Kombucha pomegranate som inte var nåt vidare men allt som inte är gott för gommen är inte onyttigt och Karma är definitivt nyttigt! samt 8 läskedrycksburkar Whole Earth Cola och fläder den enda läsken värd namnet! samt någon choklad som inte heller föll en i smaken riktigt trots 80% kakao. Tog den senare bussen hem då det var planerat så. Trist att tider förändras så att de man kände trygghet att handla hos har sålt själ, moral och etik mot kapitalet och svindleri men det är de tider vi alla lever i på 9% gott och 91% ont!
 Understruket med rött betyder bojkott av denna butik!

Så var det med det och nu blir det andra göromål.

lördag 5 januari 2019

Rövhål! Rövhål! Rövhål!

Helvete så totalt värdelösa alla fake news blaskor är! Avfallsbladet, Västerbottens Fascisten, Västerbottens Avfallsbladet och ALLA övriga är så avgrundslösa bottennapp att de helt borde förbjudas! Fram med alternativa medier som Fria Tider mfl de är de enda värda namnet nyhetstidningar. Allt annat är avfall. Förr i tiden fanns värdighet och journalistik. Idag är allt "sälja allt oavsett bråte och sopor!" Bort med det hellre än hederliga och värdefulla jobb!