tisdag 12 november 2019

Fan vad dåligt Halebop!

Känns inte helt uppmuntrande att man blir narrad av en operatör på detta sätt!
Här är det som det skall vara! Så skall det se ut! Men jätten glufs-glufs förstår inte att strypa sitt egna roffande!!!
detta är rena rånet! Man blir så satans besviken!!! Varje laddning borde vara på 8GB surf!!! Aldrig mindre!
så till mobilen som endast är på och de gamarna slukar mängder av paketdata!!! HUR I HELVETE ÄR DETTA MÖJLIGT????

Nej, skrota alla profitoperatörer nu! Människor blir ruinerade på grund av kapitalisters galna framfart! Dags att skita i allt detta och inga människor behöver varken mobiler, Internet e l l e r schakaler till kapitalistoperatörer. Långt innan dödens teknik fanns var INGEN i behov av den! Människor använde sunt förnuft, intelligens och varsamhet i naturen, på landsbygden och i städer. Faror, olyckor och katastrofer var minimala! Med förenklingar kom bekvämligheten och överflödet av helt onödiga "uppfinningar" som gjort människor beroende av sånt de blivit pålurade! Med bekvämligheten kom även lättjan och sjukdomar avlöste varandra på löpande band. Så har tyvärr den negativa utvecklingen eskalerat och människor utan livskraft som livsvilja dör i förtid medan den mastodonta industrin rullar på likt en evigt rullande stridsvagn. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Hade värk i ländryggen i förmiddags så man tog 2 kapslar Colja och det släppte! Dessförinnan intogs 2 tsk MSM blandat med 3 krm askorbinsyra och det blev en bra utrensning så bägge var nog bidrog till att värken släppte. Tur att man har ett eget husapotek då vet man vad som ska tas och att det verkar utan otrevliga biverkningar! Som traditionella (Tradolamadol?) skadeciner!
    Åkte till jobbet och lämnade läkarintyg för kommande vecka så hade man gjort bort det och slipper (förhoppningsvis) sjuklöneavdrag.

    SvaraRadera