måndag 11 november 2019

Önskemål kontra verkligheten

På en android har man futtiga 1,01Gb. Man önskar att man hade som på den man skriver på 14Gb. Tyvärr slukar  Skitstagram för mycket! visserligen har man laddat upp bilder och filmklipp men dessvärre har man ovanan att ha 20Gb freedom på dator och det är avsevärd skillnad. När man bara hade dator och fiber satt man i timmar PER DAG! utan att behöva tänka på paketdata! För 370 kronor klarar man sig över en månad! För över 400 kronor fick man "års surf" på futtiga några 100Mb!!! Vilket är ungefär 0,5Gb - HELT KAPITALISTISKT ABSURT!!!

Nåja, Telia oavsett "systerbolag" förblir ändå Telia och de slukar Gigabyte  oavsett man har på mobilen eller avstängd. Trist att trådlöst get större skador än det är värt annars hade man kunnat använda det. Nu vet man bättre och att det faktiskt är så att ALLA  drabbas av den digitala tekniken!
Bilden till höger visar röntgen på normal hjärna. Bilden till vänster visar tydliga skador permanenta och irreparabla! Dvs alla symtom och sjukdomar får bra fäste i "ihåligheter". Skräpmat, alkohol och stillasittande som stillaliggande gynnar en för tidig död!
5 uppmaningar och information som klart påvisar vad man själv känt och det på 3G och 4G! Sedan får skeptiker mfl hävda vad de vill!. Cannabis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar