lördag 23 november 2019

Blogger...Google...Fakebook...Shitstagram bara värdelösa paketdata slukare!

Allt avfall som tidigare kunde bevittnas längs vägar, i skogar, på speciella avstjälpningsplatser har numera tagit plats i de minst bemedlades internet som de i rubriken nämnda! Finns där för? Har ingen egentlig aning, antagligen för de viljelösa, meningslösa och följeslagare utan mål i livet och det har man tyvärr stött på alltför märkliga jättevolymer av s.k. medmänniskor! Som självständig och egen supermänniska tål man naturligtvis inget sådant avfall.
Så ser det ut på askens lässida. Det är FINT SOM SATAN! JÄVULSKT MÄSTERVERK OCH PARADISET ÄR DET VARMA, SKÖNA HELVETET! inget att frukta för de medvetna.
kalvpiss google fann inte bilden man tvingades ta själv! HUR värdelöst är inte detta!!! ha ha ha.
Den hade ju ingen "sökmotor" funnit heller ha ha ha! Avgrunden av det avgrundslösa. När Internet med allt arkiv funnits sedan 90 talet borde ALLT finnas! Men icke! Istället finns allt som borde rensats bort! Bilder vara kvar, övergivet bort osv.

Härligt att HA KVAR vad som bäst är! Technica portabel CD/MP3 spelare och Bluetooth högtalaren med kabelingång. Så att man kan spela en intelligent framställd skiva som mp3 disc III. Innehåll: 14 album på en skiva! @ betyder at alltså PÅ. Varken det tecknet eller # nummer tecknet ska någonsin vara vad mindre bemedlade katastrofalt gjort dessa tecken till! Länkar. Nej, tecken tillåtna var, är och förblir: ฯ ﷼ ฿ ¥ ₹ ៛ ₪ dessa borde användas att länka till medan @ enbart var länkade till elektronisk post och # är konstant nummer tecken! Så lär er klantskallar. 😂

VART I HELVETE TOG INLÄGGET VÄGEN!!!??? SATANS BLOGGER HELVETE!!!

INOM RAMEN AV 24 TIMMAR SKA BLOGGER SKIT SPARA ETT INLÄGG ÄVEN EJ SPARAT SOM UTKAST!!! ANNARS ÄR BLOGGER ENBART AVFALL LIKT SHITSTAGRAM!!!

tisdag 12 november 2019

Fan vad dåligt Halebop!

Känns inte helt uppmuntrande att man blir narrad av en operatör på detta sätt!
Här är det som det skall vara! Så skall det se ut! Men jätten glufs-glufs förstår inte att strypa sitt egna roffande!!!
detta är rena rånet! Man blir så satans besviken!!! Varje laddning borde vara på 8GB surf!!! Aldrig mindre!
så till mobilen som endast är på och de gamarna slukar mängder av paketdata!!! HUR I HELVETE ÄR DETTA MÖJLIGT????

Nej, skrota alla profitoperatörer nu! Människor blir ruinerade på grund av kapitalisters galna framfart! Dags att skita i allt detta och inga människor behöver varken mobiler, Internet e l l e r schakaler till kapitalistoperatörer. Långt innan dödens teknik fanns var INGEN i behov av den! Människor använde sunt förnuft, intelligens och varsamhet i naturen, på landsbygden och i städer. Faror, olyckor och katastrofer var minimala! Med förenklingar kom bekvämligheten och överflödet av helt onödiga "uppfinningar" som gjort människor beroende av sånt de blivit pålurade! Med bekvämligheten kom även lättjan och sjukdomar avlöste varandra på löpande band. Så har tyvärr den negativa utvecklingen eskalerat och människor utan livskraft som livsvilja dör i förtid medan den mastodonta industrin rullar på likt en evigt rullande stridsvagn. Cannabis.

måndag 11 november 2019

Önskemål kontra verkligheten

På en android har man futtiga 1,01Gb. Man önskar att man hade som på den man skriver på 14Gb. Tyvärr slukar  Skitstagram för mycket! visserligen har man laddat upp bilder och filmklipp men dessvärre har man ovanan att ha 20Gb freedom på dator och det är avsevärd skillnad. När man bara hade dator och fiber satt man i timmar PER DAG! utan att behöva tänka på paketdata! För 370 kronor klarar man sig över en månad! För över 400 kronor fick man "års surf" på futtiga några 100Mb!!! Vilket är ungefär 0,5Gb - HELT KAPITALISTISKT ABSURT!!!

Nåja, Telia oavsett "systerbolag" förblir ändå Telia och de slukar Gigabyte  oavsett man har på mobilen eller avstängd. Trist att trådlöst get större skador än det är värt annars hade man kunnat använda det. Nu vet man bättre och att det faktiskt är så att ALLA  drabbas av den digitala tekniken!
Bilden till höger visar röntgen på normal hjärna. Bilden till vänster visar tydliga skador permanenta och irreparabla! Dvs alla symtom och sjukdomar får bra fäste i "ihåligheter". Skräpmat, alkohol och stillasittande som stillaliggande gynnar en för tidig död!
5 uppmaningar och information som klart påvisar vad man själv känt och det på 3G och 4G! Sedan får skeptiker mfl hävda vad de vill!. Cannabis.