söndag 1 januari 2017

Äntligen över!

Så hade man jobbat de timmar för helgen och genomlidit hosta men mest litervis rinnsnuva. Trots allt har man gjort bästa möjliga och allt är i den ordning det ska vara vilket det inte var när man kom igår morse. Det som frångår ens sinnen är att butiken satsar fel! De tycks tro att jättemängder säljer bäst. Oordning och skräp på golvet, tomma kartonger skulle leda till försäljningssuccé hur fel kan man ha!? Har inte sett liknande butik och dess klimat tidigare. De flesta livsmedelsbutiker man tidigare besökt har oftast haft bra ordningssinne.

Innan jobbet för säkerhets skull åkte man och tankade bilen och upptäckte lite förnedrande att dunken med T-röd var hemma i garaget. Det blev blyersättning och bränsle. Vid hemkomst fyllde man på med T-röd och hoppas att det går vägen i alla fall. Det är det lilla underhållet som gör att bilen funkar som den ska och vid lämpligt tillfälle blir det någon flaska K-skydd karburator ska ju ha sitt också. För övrigt blir det ingen bilkörning på ett tag när man är sjuk och krasslig. Då får den stå i garaget istället till lämpligare klimat erbjuds.

1 kommentar:

  1. Blev imponerad och förvånad för trots allt hade de den filsort man var ute efter samt en annan och ostar blev de två favoriterna grädd och röd ja Wästgöta Kloster naturligtvis och även det Ica saknar naturgodis youghurt lakrits däremot har de inte Tassimo Milea och de tre andra sorter man vill ha men mycket annat har de och även om det var "bakis" dagen idag så fick de säkert ihop en hyfsad kundkrets. Apropå "bakis" med förkylning eller vad det nu är i kroppen känns det som att man varit bakis multiplicerat med tio men....
    Med biologiska mediciner känns det som att den successivt avtar och det är det fenomenala att utan biverkningar och efterdyningar bli kvitt förkylning och influensa. Vad man använde? Hemligt.

    SvaraRadera