torsdag 5 januari 2017

Svalare grader

Temperatur sjunker och det blir problem längs landets linjer. Minns förra vintern när det var -27 grader ute och bussen man skulle åka var likt en frysbox. Den höll på att frysa sönder och samman. Det var inte långt ifrån på hemresan. När man kom fram var det en bit innan man var hemma och naturligtvis halkade man p.g.a. de värdelösa vinterkängor som på sulan står 300 grader Celsius!!! Det skulle stått -300 grader Celsius!!! Sulorna blev ju hårda som plast och man halkade omkull vilket är katastrofalt!!! Efter det har halkskydd varit på permanent så länge snö, is och eventuell halkrisk förelegat.

Skönt att slippa denna vecka när det är liknande klimat ute. Hellre 2 cm högt grustäcke än minsta mm utan!!! De som omfattas av allmän halkbekämpning skall utsättas för halkan själva då kanske de förstår  (men troligen inte!).

1 kommentar:

  1. Märkligt att skillnaden mellan Sverige och ohyran som anlänt är så stor. Digital förslappning möter stenåldern enkelt uttryckt. Egentligen inte svårare än att bygga ett par atombomber och släppa i ohyrornas hemländer. Kunde jänkarna med Enola Gay så kan...nä just det landet består ju sedan 80 talet av inget annat än fjollor. Ja då får de ha't som de haver i södra delen av landet medan andra delar klarar sig utmärkt.

    SvaraRadera