måndag 2 januari 2017

Läget starkt på bättringsvägen!

Härligt att få vara ledig och hemma! Vilken tur att man är så fantastisk. Beställde produkter strax före jul och de kom lagom i mellandagarna. Har en burk D Vitamin som reserv när eventuellt behövande är dårar och vakuumskallar så att de hellre är hemma och "sjuk" än provar lösningen. Det får stå för dem och man gynnar aldrig svin! Alltså blir gamla burken en reservburk. Många sätter i system att vara sjuka och ett mönster bildas genom arbetsåret vilken arbetsgivare kan nitiskt och kritiskt angripa som bluff och person ifråga hamnar under den så kallade "luppen". På vilket annat företag som helst hade den personen fått gå och snabbt blivit ersatt men i avfall AB daltas med bortskämda och ansvarstagande bränns ut!

Hur som helst så har man varit fackligt aktiv tidigare och därav erfarenhet av personer med dessa problem. Grunden till sjukskrivningen är oftast en helt annan men somliga lär sig fort hur man utnyttjar till den egna fördelen om än temporärt. Det är med de egna erfarenheterna av olika sjukfrånvaro anledningar man försöker att få tag på preparat som kan underlätta, stärka och ge kroppen den balans den behöver. Som i fallet nu med sjukdom. Man gör vad man kan.

1 kommentar:

  1. Vad som avses med lösningen är att botemedel mot migrän för män är D Vitamin. Naturligtvis också kosthållning är av yttersta vikt men somliga föredrar att ha sin migrän och det är genomskinligt som egoistiskt. Tyvärr har man upplevt det för åtta år sedan när en fåntratt var "sjuk" en vecka per månad ibland två per månad! Naturligtvis fick en arbetsledare ta ett rehabiliteringssamtal med den berörde som kontrade med dumheter och inte vågade fullfölja utredningen. Det var en psykiskt sjuk infantil byfåne! Levde ur hand i mun och hade inte råd att jobba en full månad men sitta i bilen och skjutsa röven det hade den dåren.
    Nåja, tider man helst hade sluppit men med lika dårar i ledning nu som då fortsätter mardrömmen och än är det långt ifrån över men de imbecilla ska få äta sin skit tugga för tugga när man bredvid njuter av föreställningen. He he he.

    SvaraRadera