fredag 27 april 2018

Bättre än bäst

Ultra bussfan kom inte på avsatt tid, må du råka mycket illa ut chaufförjävel!!!! Igår eftermiddag så det blev buss nummer två och därmed missade man den man brukar åka hem med stora marginaler så jävla typiskt! Men istället för att bara vänta och bli än mer rasande gick man vidare ner till Umeå EKObutik, för att uppdatera sig om vad han hade nu. Det var det bästa på hela dagen! Visade det sig. Det blev en påse utsökta chips, god om än söt lakrits, god mörk choklad, fantastiskt utsökt choklad med nötter och en man köpt tidigare samt glödlampor till dels saltstenslampan men även en del andra glödlampor. Det blev förvånansvärt bra pris dessutom. Nöjd med det man köpt remmade man till busshållplats och hann precis med bussen hem. Nöjd och glad toppen choklad kan man med enkelhet säga. Förutom det man handlade fanns det en del annat intressant så det kan nog bli minst en vända till i butiken, när man får vad arbetsgivare är skyldig (bannade Idioterrrr!!!). Får se när under helgen man skiftar däck på bilen.

1 kommentar:

  1. Ja, inte satan lämnar man ut eller rekommenderar man butiken i någon vidare utsträckning och det är inte pga annat än att man vill ha tag på det man behöver utan att andra hinner före! Det har man tyvärr gjort förr när man var yngre och sniky jävla idioter varit dit och handlat så när man själv skulle ha så kunde det vara slut. Det är bara till för mig mig och ingen annan än mig!!! Så är det! STÖRST GÅR ALLTID FÖRST! Så skall det vara och förbli JAPP!!!

    Politiska dumheter? Nä, mycket läser man och volymer är galna men inget hjälper att klaga, gnälla, kommentera eller dela för det är dåraktigt sjukt med nät trålare som fångar och hänger ut och dessa skall med rätt lagar elimineras omedelbart. Mer finns inte att tillägga.

    SvaraRadera