söndag 22 april 2018

Fantastiska succén fortsätter fira framgång

Tog en härlig dusch igår förmiddag och använde Ion Silver Deo. Den är mycket bra och verkar väldigt verksam! Silver cremen är minst lika bra och verksam den. Det blir att beställa flera av vardera så att man är "garderad". Har inte hunnit prova gasbrännaren än men det kommer tids nog.

Hade för avsikt att skifta till sommardäck på bilen idag men med all snö som är kvar och kommande veckas märkliga snöfall så ställer man in det. Man vill inte åka av vägen någonstans. Sedan får man se när det blir lämpligt klimat framöver. Söndag morgon och man tar det lugnt och får se vad man gör under dagen.
Likt tidigare för de med Android kan tumma på bilden och förstora den ifall man inte ser vad den föreställer. Fritt att spara för att kunna eventuellt läsa det finstilta. 

1 kommentar:

  1. Fy fan! Men förhoppningar om bättre slocknade för tio år sedan då ett totalt miffo olyckligt blev chef. Lyckligt nog slutade parasiten fyra år senare men ärren och spår är kvar. Kaos och åter kaos råder på gödseldepån! Imbecilla väljer psykiskt depraverade till chefsbefattningar och själv har man snart ingen lön. Nåja, det löser sig men man hoppas att avfallen som parasiterna var och förblir försvinner från jordytan! Total plågsamt som möjligt är det enda rätta, behövs inga cloetta men det kanske hade hjälpt vem vet. Alla såssiala medier suger den falska maktens avföring för sina liv och gör liv och leverne surare än pH -3,75 för användare men...användare har alltid vapen att ta till och gör så. Det är bäst då blir de som förtjänar det likt ihjälsparkade av en häst. Mer kan finnas att tillägga men inte för närvarande.

    SvaraRadera