lördag 28 april 2018

Lördag 28 april

Lossade hjulmuttrar på bilen igår för att underlätta fortsättning idag. Sagt och gjort så skiftade man däck i förmiddags och var klar på cirka 40 minuter alla däck gick lätt utom vänster bak som verkade fastklistrad vet inte varför men man fick vicka loss det sedan gick allt relativt smärtfritt . Sedan tog man ihop redskap och begav sig hem och lastade ur vagnen redskapen man använt plus snöskyffel och kupévärmare och sedan blev det någon timmes vila därefter efterdra hjulmuttrar och de var inte ens dragna emot så det var ju en helvetes tur att man gjorde det! sedan bar det av till schtan och handla lite. Köpte två rullar snus när klantskallarna inte hade hemma precis den sort man skulle ha!,  Fiskfoder har man inte haft på cirka 14 dagar till tre veckor så det blev en burk sånt, 3 växter för 99kr, 10 neontetror för 69kr och ett sepia blad  (kalk för sniglar och räkor) även fast det fanns kvar bitar är det bra att ha nytt.  Därefter blev det Lidl och lite livsmedel till lägsta summa man någonsin handlat där för att sedan åka hem. Känns rätt okej trots allt.
Gjorde faktiskt enligt rekommendation och hällde i några koppar akvarievatten och lät det vara en stund i påsen. Sedan åkte fiskarna i akvariet. 
EN butik hade första maj blomma och denna krans och den var dyr så det är lite märkligt att människor kan tappa den som låg på stengolvet i entrén. 
På de flesta vägar är det bortsopat vinterns grus men här är det kvar, inget man störs mycket av men de kunde fått bort det i fredags. Kanske det blir till veckan? 

1 kommentar:

  1. Översta bild är påsen med neontetror, små kanske någon centimeter långa och ser väldigt unga ut motför vad man tidigare fått när man köpt arten. Första maj kransen fann man på golvet i entrén där man bor, tänkte att kanske någon saknar den så man satte fast den på anslagstavlan. Den parkeringen sopades aldrig fri från vinterns grus det kanske blir till veckan eller långt senare för att det står bilar parkerade eller så har de inte råd att ta bort det? Det vet man aldrig. Nåja, bilen gick bra och man tog sig dit man skulle och hem igen. Friheten med eget fordon slår inget! Lite trist att man aldrig har råd att åtgärda annat än vissa saker. Det kanske kommer en tid när det finns öppning ekonomiskt för det.

    SvaraRadera