fredag 30 januari 2015

Funderingar...

God Afton!

Man finner det märkligt, när man hör historia om andra världskriget, beträffande arisk ras, utrotning av bl a handikappade. Adolf Hitler var ju själv handikappad! Både fysiskt som psykiskt, att de lät honom överleva var ju en tragedi i sig då det finns bilder på honom skaka hand med muslimska talibanledare, vilket visar på att antisemitismen och tillika nazismen har långt djupare rötter än 1920-1940 talet.

Den fanns i islam långt före, kanske så långt tillbaka som före år noll? Den kom till Europa först på 1920 talet och växte sig stark mellan 1929-1942 för därefter måste de flesta logiska ha avslöjat förrädaren fuhrern som den förrädare och mentalpatient han egentligen var! Groteskt att omvandla en ursprunglig frihetssymbol till ett politiskt märke som skulle komma att hatas av en majoritet av västerländska folket.

I desperata tider och situationer tar människor till hjälp vad som helst för att bryta trenden och med kriminella som absurda metoder och handlingar begå och genomföra i stort sett vad som helst. Skrämmande hur lättlurat folket måste ha varit.

Det finns litteratur i form av böcker som hävdar att förintelsen aldrig existerat. De som författat dessa verk kallas oförtjänt förnekare, men vad vet människor idag om vad som hände för 70-80 år sedan då dokumentationer skärpts endast på de sista 20 åren? De s.k "överlevande" judarna kan ju faktiskt ha åkt förbi Auschwitz och andra "koncentrationsläger" i deportation ut ur dåvarande Tyskland.

Däremot hävdar de envist att de blev satta i koncentrationsläger och lyckades rymma. Alltsammans k a n likaväl vara en ofantligt ofattbar lögn för att tilldelas gigantiska kapital! Det har trots allt framkommit att judar som nästan helt saknade någon som helst adekvat eller hög utbildning hade köpt sig bevis för dem men vid yrkesuppvisning visade det sig att de inte alls kunde uppgifterna!

Något liknande den typ som somliga kallar "prins" men man själv kallar en i raden av snyltande socialbidragstagare! Det och inget annat är vad denne är. Nåja det var en del av de funderingar som ingen annan skrivit, tänkt eller ens undrat över. Som aldrig skulle hamna i skrift offentligt om det inte varit för friheten att skaffa en blogg, fjärran från offentliga medier men ändå fullt existerande. Och...fortsättning följer.

onsdag 28 januari 2015

Avfall AB och dess överflöd

Förändringar är bra men i strulet innan allt är klart kan inga sådana ske. Det är tragiskt när den enskilde får fram en klar anledning till dröjsmålet i fråga, tyvärr är så fallet då arbetsplatsen har en ineffektiv, självcentrerad och av antagen stress imbecill ledning.

Man behåller dock humör trots sämsta tänkbara situation och värdelös fastighet! Samtidigt är det bra att vistas där då man får kännedom om vad man annars inte skulle få veta! Psykisk tortyr när man tvingas läsa egen medtagen litteratur för att klara av timmarna och veckans dagar förflöt sakta men säkert och slutligen var så fredag här. Idag gjorde man något man aldrig gjort tidigare, butiksstäd. Det funkade, för att man till skillnad från många, är ansvarig och egendrivande! Ryggen värker som otränad och knäet värker av ansträngning men så har man tre härliga dagar fria! Väderleken är upp och ner men nu är det helg och då är det d e t som gäller!

fredag 23 januari 2015

Så fick man klarhet bland alla frågetecken!

God förmiddag!

Det är skönt när man efter så många år av osäkerhet, tvivel, frågetecken och ibland frustration med en facktidnings hjälp lyckats fastställa vad man lidit av och hur allt kan te sig. Mina problem härrör till barndomen och har så utvecklats under alla dessa år till att befästa den psykiska delen som nummer ett sedan har andra faktorer spelat in i utvecklingen där även den fysiska ohälsan fått sin diagnos och frågetecknen har rätats ut till mer korrekta svar. Enligt tidskriften heter det otrygg anknytning.

Den eller de som själva undrar står allt i Modern Psykologi nr 1 januari 2015. Artikeln kom som ett utmärkt svar, även om det kanske inte är hela sanningen personligen är det i alla fall att räkna in som fragment i en helhetsbild. SKÖNT att läsa en riktigt bra tidskrift som är så aktuell och sannolik och kan ge bra lösningar på många människors problem, vanföreställningar, fobier, sjukdomstillstånd och krämpor.

I övrigt är livet pest å arbetets vägnar men annars skapligt och nu när helgen nalkas känns det skönt!

Väl mött! Alla ärliga, härliga och underbara människor i kablage trasslet kallat informationsteknik.

onsdag 21 januari 2015

Nya Magazine och veckans nummer av Nya Tider härligt!

God afton!

Man hinner eller rättare sagt orkar inte mycket när man utsätts för falska anklagelser från olika håll samt ett sjukligt klimat bekräftat av en enda vettig person och fd kollega som varit på arbetsplatsen som helst inte skulle funnits i den form den gör. Det hör till ett kapitel för sig och inte hemma här.

Så låt oss raskt gå vidare medan orken och ambitionen är uppe. Igår morse köpte man tre tidningar ovanligt men så kan det ibland bli. Det blev Mojo Magazine februari numret, ser ut att vara intressant. Upptäckte när man kom hem att både det och Uncut Magazine även det februarinummer innehöll special om samma artist. Fantastiskt tycker man, då artisten ifråga var underbar med skivorna "aladdin Sane", "Pinups" och den underbara "Diamond Dogs". Det de flesta har fel då det kommer till förstnämnda album är att det står på vinylskivan producerades den 1972 medan många tycks inbilla sig 1973 men då släpptes ju den andra nämnda och 1974 släpptes tredje nämnda! Man vet detta bara. Liksom man vet en hel del annat. Tredje magasinet blev Allt Om Vetenskap, som man varken prenumererar på eller köper mer än när det faller en i smaken och något angeläget framgår av omslaget. Sedan får var och en tycka vad det vill för än så länge råder valfrihet och EGET tänkande i vårt land!
Man fick senaste numret av veckotidningen Nya Tider som blir intressant att läsa för en själv och en granne kanske någon fler vad vet man vem grannen skänker den till sedan? Man hoppas den skänker glädje åt flera som kan ta del av verkligheten ur helt andra perspektiv och fokus än gammelmedias lögner, påhitt, PK-ism och övrigt avfall de skriver när det är nyhetstorka.
Väl mött! I bistra tider av mental kollaps, fysisk överbelastning och totalt inkompetenta individer i samhället s.k "medmänniskor".

Härliga återblickar man minns!

God morgon!

Ja avfall AB får klara sig utan en idag när de ställer till det för sig och återtar ohyra samt anställer ny ohyra! Så var man klär med det.

Kunde inte låta bli att köpa figuren nedan. Barbapapa, något man av enstaka blivit kallad under skoltiden i låg-mellanstadiet. Då tyckte man inget vidare om det, idag skulle man bli smickrad då figuren är helskön och fantastisk!

Det mesta från barndomens år känns välkommet, främst filmer och TV program. Dessa har man till viss del i begränsad form på DVD. Många är titlarna, några återstår vilka man får se när det blir av att skaffa.

Väl mött! I diktaturen Swerabia. Sverigedemokraterna som namn är personligen ett minne blott. Nu heter partiet Sveden: Sveriges demokratiska nation.

tisdag 20 januari 2015

Avfall AB inkompetens!

Föregående vecka funkade bra. Igår blev en mental kollision pga äckligt parasitangrepp i form av imbecill parasits anklagelser mot en. Imorse gav man svar på tal, men hela avfall AB har fryst ut en. Åkte hem vid lunch p.g.a. mental blockering och illamående. När det lagt sig kommer man ge samtliga berörda en rejäl och väl förtjänt utskällning!

Eller så fryser man ut dem samtliga ur ens medvetna privat och endast utför vad man ska. A l l t privatliv förblir panzarblockerat likt Berlinmuren. Så blir nog bäst när allt kommer omkring.

Väl mött! Till nästa nödvändiga nytt.

lördag 17 januari 2015

Veckans händelser och upplägg

God morgon!

Lördag och en lugn skön morgon. Veckan började lugnt med måndag lite övningar hos sjukgymnasten sedan efter lång väntan läkarbesök. Snacka om timpenning, 200kr för 30 minuter! Nåja, tisdag blev lugn lite jobb mest träning vilket var fördel. Onsdag lite snöskottning och snöslunga värkte i delar av kroppen så det blev cirka tolv minuter på pulscykeln kändes utmärkt!. Torsdag var kroppen seg så man tog bilen till jobbet idiot driftledaren delegerade städ av fyra adresser, REN idioti!!! då fredag man visste skulle bli plusgrader, dessutom regn! Halkigt glashalt på många ställen/adresser!!! Då skulle adresser varit sandade och rensade om man själv fått bestämma. Nä, total inplanering som omstrukturering gäller närmast annars blir vi kundlösa och då äre ba å dra ned mössan och gå hem!

Varje kväll, bortsett från måndag har man varit så slut i kroppen/knoppen att man slocknat efter 20:00. Så kan det bli när man tvingas gå tillbaka en vecka i n n a n ordinarie sjukskrivning gått ut. Skulle egentligen ha börjat på kommande måndagen den nittonde (19:e) om man följde läkarintyget.

Det är klart välbehövligt att få vila lördag och söndag, rehabilitera värkande kroppsdelar. Lite mer sömn så kan man vara på gång till veckan.

Väl mött !

torsdag 8 januari 2015

Disco Lights shines Bright

As this flight tonight in sight : )

Skiftade batterier i mini spegelgloben och färggloben. Nu snurrar de så fint. Ändå saknades inte ström i gamla batterierna mer troligt spänning ampere eller annat.
Fina är de och trevliga komplement till ett skönt hem!

VIDEO längre ner kommer senare. Fanns ingen möjlighet att lägga till från Androiden tyvärr.
Ja man får väl VRIDA på nacken lite om man vill se det som det ska vara. Nähä, det fixade tydligen Blogger. Vad Bra! då behöver man inte VRIDA på nacken så att man får nacksving eller det knakar och sedan får man senadrag. Det tackar man för : )

 

tisdag 6 januari 2015

Naturprodukter med framgång!

God Förmiddag!

Nu har man provat lite andra produkter med givande resultat! Som tidigare nämnts beställde man MSM pulver som i kombination med Glukosamin fungerar. Fick tag på Glukosamin plus igår och det blev intressant, så imorse blev det en plus till coctailen. Dels diabetesmedicin men också kosttillskotten. Av bilden nedan framgår MSM påsen, Atlas Glukosamin plus, Nordic Blueberry och Aloe Vera+. Den sistnämnda använder man mer sällan.

Så som det känns idag är Knävärken som bortblåst likaså ryggvärken. För övrigt (F.ö.) känns det helt okej i kroppen och N.B. funkar bra på synen. Så man får se hur länge det ger positiv verkan och positiva resultat. Hoppas mottagaren av Omega 3 kapslarna uppskattar dem den mottagaren hör man aldrig av men det är inget man bryr sig om. Det viktigaste var att man slapp kasta bort dem.

Det finns gigantiska mängder läkemedel som är rena kemikaliebomber vilka läkare ordinerar, skriver ut per recept och användare mår dåligt av, får biverkningar av och än oftare gränsfall får framtida bestående men av. Riktigt svaga människor avlider pga somliga läkemedel, men när läkemedelsindustrin är en jätte av kolossala mått som tillsätter jobb till många så skyddas och beskyddas den till vilket pris som helst!

Nog nåväl, alla är vi fria (mer och/eller mindre) och kan därmed fritt välja vad vi äter, brukar, konsumerar eller utsätter oss själva för. Slutet svårt om livet är kort.

fredag 2 januari 2015

Aldrig mer ett uns av tvivel!

God dag!

Så var vi inne i vardagslivet igen. Jul och nyår ligger bakom oss och så har man läst ut boken "Visst Är Det Jul Igen! - allt om julen och dess biverkningar (från oktober till mars)" av Richard Fuchs. En otroligt bra, intressant och mycket underhållande bok som behandlar a l l t! Som har med julen att göra. Mycket gott och ibland ironiskt skratt har det blivit, DETTA är en bok man varmt rekommenderar! ! !.

Vilken tur att man varit smart nog att, långt i n n a n, jul köpt julklappar till de man skänker till. Då man blev sjukskriven i slutet av november. Annars hade man varit tvungen att handla det i julmånaden och den ekonomiska situationen idag varit katastrofal. Tanken är den som räknas och de som tror att det blir dyra lyxprylar från en kan likt minoritetsregeringen med en skam allians inbilla sig förändringar!

Decemberkuppen skall till historien tillskrivas likväl som när diktaturen teoretiskt började utformas 1970, 1980 talets omfattande förändringar, försämringar och detta både före och efter 1984! 1990 talets katastrofala omvändningar, förnekelser, dold korruption och sjuka politiska utfall där ingen lyckades förhindra fattade beslut som gick igenom bakom låsta dörrar! 2000 talets kriminalitet i form av idiotiskt tillsatta politiker och regering som stal, bedrog och blåste Sveriges befolkning på allt! För att bedriva Falskare politik, tvinga oss med i något vi med enormt goda marginaler klarat oss utan - €U!

Allt har försämrats rent generellt i hela vårt avlånga land. Du kan omöjligt lita på någon alls och ibland knappt dig själv. Det hela började med förre statsministern tillika landsförrädaren som förslavat det svenska folket och grundlurat de stackars idioter som röstade på detta numera genomruttna parti!!!

Socialmuslimerna är ett utmärkt namn på stolpskottet och dess gelikar och stärkt med det sämsta kollisionspartiet genom historien - mupppartiet!!! Kan riksdags, regerings och vidare all form av parlamentspolitik aldrig gå mera spikrakt lodrätt utför bergsravinen än den kommer att visa sig. Det enda oppositionspartiet tillika Sveriges enda hopp om framtid och a n s v a r - på riktigt! Förväntas och kommer att demontera alltsammans molekyl för molekyl, bit för bit likt ett fullskaligt Ikea byggt med Legobitar. Har det tagit psykopater, narcissister, vandaler, terrorister, kapitalister, revolutionärer och annat avskräde 44 år att vanställa Sverige får det ta lika lång tid och längre att återställa samt framställa ett Sverige för framtiden och längre!.

Väl mött! I ett kommande nytt Sverige för alla som ställer upp till 100% och först städar bort det befintliga och av fascister planerade för att bereda utrymme för verklighetens politik, levnads, monetär, kulturell och framtidspolitik!

torsdag 1 januari 2015

Må allt avfall skeppas ut 2015!

God morgon!

Om än en tidig sådan för att inte säga småtimmarna strax efter tolvslaget har man funderingar.
Inget bittert, inget surt, inget trubbigt, inget lurt. Så kan det beskrivas en bra handlingsplan mot landets antidemokrati, all socialistisk galla, vänster-center-höger-floskparti, mupp parti, kris Dumokrati, pirat, fientligt initiativ!, ditt&datt parti. Inget av dem ska existera i kommun, landsting, regering, riksdag, parlament!

Vill 87% verkligen lägga sig ner och dö? Antagligen inte men det är så stolpskott, dårar, uppviglare och övrigt otyg katastrofalt lagt sina röster - för en islamistisk kommunistdiktatur!
Må det gå dess öde blixtsnabb förödande framtid för dessa 87%!!!

Vad tänker människor med, på och hur ? Psykisk ohälsa lider de av när de rösta HELT fel! Ingen bryr sig eller tar hand om dem alla, så tillvida de inte har obegränsat kapital för kapitalet styr även de genomfalska vänsterpartiet och övriga "icke vinst" partier! Ingen orkar argumentera förutom när de är bittra och sura "orättvist behandlade" kränkande särbehandlade osv då vill de REGERA! Nåja, en bit in på det nya året och...god natt!