fredag 30 januari 2015

Funderingar...

God Afton!

Man finner det märkligt, när man hör historia om andra världskriget, beträffande arisk ras, utrotning av bl a handikappade. Adolf Hitler var ju själv handikappad! Både fysiskt som psykiskt, att de lät honom överleva var ju en tragedi i sig då det finns bilder på honom skaka hand med muslimska talibanledare, vilket visar på att antisemitismen och tillika nazismen har långt djupare rötter än 1920-1940 talet.

Den fanns i islam långt före, kanske så långt tillbaka som före år noll? Den kom till Europa först på 1920 talet och växte sig stark mellan 1929-1942 för därefter måste de flesta logiska ha avslöjat förrädaren fuhrern som den förrädare och mentalpatient han egentligen var! Groteskt att omvandla en ursprunglig frihetssymbol till ett politiskt märke som skulle komma att hatas av en majoritet av västerländska folket.

I desperata tider och situationer tar människor till hjälp vad som helst för att bryta trenden och med kriminella som absurda metoder och handlingar begå och genomföra i stort sett vad som helst. Skrämmande hur lättlurat folket måste ha varit.

Det finns litteratur i form av böcker som hävdar att förintelsen aldrig existerat. De som författat dessa verk kallas oförtjänt förnekare, men vad vet människor idag om vad som hände för 70-80 år sedan då dokumentationer skärpts endast på de sista 20 åren? De s.k "överlevande" judarna kan ju faktiskt ha åkt förbi Auschwitz och andra "koncentrationsläger" i deportation ut ur dåvarande Tyskland.

Däremot hävdar de envist att de blev satta i koncentrationsläger och lyckades rymma. Alltsammans k a n likaväl vara en ofantligt ofattbar lögn för att tilldelas gigantiska kapital! Det har trots allt framkommit att judar som nästan helt saknade någon som helst adekvat eller hög utbildning hade köpt sig bevis för dem men vid yrkesuppvisning visade det sig att de inte alls kunde uppgifterna!

Något liknande den typ som somliga kallar "prins" men man själv kallar en i raden av snyltande socialbidragstagare! Det och inget annat är vad denne är. Nåja det var en del av de funderingar som ingen annan skrivit, tänkt eller ens undrat över. Som aldrig skulle hamna i skrift offentligt om det inte varit för friheten att skaffa en blogg, fjärran från offentliga medier men ändå fullt existerande. Och...fortsättning följer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar