tisdag 6 januari 2015

Naturprodukter med framgång!

God Förmiddag!

Nu har man provat lite andra produkter med givande resultat! Som tidigare nämnts beställde man MSM pulver som i kombination med Glukosamin fungerar. Fick tag på Glukosamin plus igår och det blev intressant, så imorse blev det en plus till coctailen. Dels diabetesmedicin men också kosttillskotten. Av bilden nedan framgår MSM påsen, Atlas Glukosamin plus, Nordic Blueberry och Aloe Vera+. Den sistnämnda använder man mer sällan.

Så som det känns idag är Knävärken som bortblåst likaså ryggvärken. För övrigt (F.ö.) känns det helt okej i kroppen och N.B. funkar bra på synen. Så man får se hur länge det ger positiv verkan och positiva resultat. Hoppas mottagaren av Omega 3 kapslarna uppskattar dem den mottagaren hör man aldrig av men det är inget man bryr sig om. Det viktigaste var att man slapp kasta bort dem.

Det finns gigantiska mängder läkemedel som är rena kemikaliebomber vilka läkare ordinerar, skriver ut per recept och användare mår dåligt av, får biverkningar av och än oftare gränsfall får framtida bestående men av. Riktigt svaga människor avlider pga somliga läkemedel, men när läkemedelsindustrin är en jätte av kolossala mått som tillsätter jobb till många så skyddas och beskyddas den till vilket pris som helst!

Nog nåväl, alla är vi fria (mer och/eller mindre) och kan därmed fritt välja vad vi äter, brukar, konsumerar eller utsätter oss själva för. Slutet svårt om livet är kort.

1 kommentar:

  1. Askorbinsyra är ren C vitamin. Det vet alla eller åtminstone de flesta. Sedan får man se vilken tid det blir att få tag på Kolloidalt Silver, vattenreningsmedlet som bör drickas rent som det är lika ofta som vi diskar i diskmedel och inte sköljer av glas och porslin utan dukar fram och serverar dryck och livsmedel direkt i glas och på porslinet. Eller hur!?

    Så tycks obildade göra och då går det som det går. Idioter och maktgalna är de bajsmiffomedia som likt Adolf Hitler, vännerna i talibanerna och islam försöker stoppa något oavsett funktion utan stoppa för stoppandets skull. Kommunisterrorister som de alla är!

    Nej krigsföring är en lösning, sedan kan finnas annan men någonting kan komma att hända vilket man på ingalunda sätt hoppas på. Det tycks däremot viss media.

    SvaraRadera