fredag 2 januari 2015

Aldrig mer ett uns av tvivel!

God dag!

Så var vi inne i vardagslivet igen. Jul och nyår ligger bakom oss och så har man läst ut boken "Visst Är Det Jul Igen! - allt om julen och dess biverkningar (från oktober till mars)" av Richard Fuchs. En otroligt bra, intressant och mycket underhållande bok som behandlar a l l t! Som har med julen att göra. Mycket gott och ibland ironiskt skratt har det blivit, DETTA är en bok man varmt rekommenderar! ! !.

Vilken tur att man varit smart nog att, långt i n n a n, jul köpt julklappar till de man skänker till. Då man blev sjukskriven i slutet av november. Annars hade man varit tvungen att handla det i julmånaden och den ekonomiska situationen idag varit katastrofal. Tanken är den som räknas och de som tror att det blir dyra lyxprylar från en kan likt minoritetsregeringen med en skam allians inbilla sig förändringar!

Decemberkuppen skall till historien tillskrivas likväl som när diktaturen teoretiskt började utformas 1970, 1980 talets omfattande förändringar, försämringar och detta både före och efter 1984! 1990 talets katastrofala omvändningar, förnekelser, dold korruption och sjuka politiska utfall där ingen lyckades förhindra fattade beslut som gick igenom bakom låsta dörrar! 2000 talets kriminalitet i form av idiotiskt tillsatta politiker och regering som stal, bedrog och blåste Sveriges befolkning på allt! För att bedriva Falskare politik, tvinga oss med i något vi med enormt goda marginaler klarat oss utan - €U!

Allt har försämrats rent generellt i hela vårt avlånga land. Du kan omöjligt lita på någon alls och ibland knappt dig själv. Det hela började med förre statsministern tillika landsförrädaren som förslavat det svenska folket och grundlurat de stackars idioter som röstade på detta numera genomruttna parti!!!

Socialmuslimerna är ett utmärkt namn på stolpskottet och dess gelikar och stärkt med det sämsta kollisionspartiet genom historien - mupppartiet!!! Kan riksdags, regerings och vidare all form av parlamentspolitik aldrig gå mera spikrakt lodrätt utför bergsravinen än den kommer att visa sig. Det enda oppositionspartiet tillika Sveriges enda hopp om framtid och a n s v a r - på riktigt! Förväntas och kommer att demontera alltsammans molekyl för molekyl, bit för bit likt ett fullskaligt Ikea byggt med Legobitar. Har det tagit psykopater, narcissister, vandaler, terrorister, kapitalister, revolutionärer och annat avskräde 44 år att vanställa Sverige får det ta lika lång tid och längre att återställa samt framställa ett Sverige för framtiden och längre!.

Väl mött! I ett kommande nytt Sverige för alla som ställer upp till 100% och först städar bort det befintliga och av fascister planerade för att bereda utrymme för verklighetens politik, levnads, monetär, kulturell och framtidspolitik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar