onsdag 21 januari 2015

Nya Magazine och veckans nummer av Nya Tider härligt!

God afton!

Man hinner eller rättare sagt orkar inte mycket när man utsätts för falska anklagelser från olika håll samt ett sjukligt klimat bekräftat av en enda vettig person och fd kollega som varit på arbetsplatsen som helst inte skulle funnits i den form den gör. Det hör till ett kapitel för sig och inte hemma här.

Så låt oss raskt gå vidare medan orken och ambitionen är uppe. Igår morse köpte man tre tidningar ovanligt men så kan det ibland bli. Det blev Mojo Magazine februari numret, ser ut att vara intressant. Upptäckte när man kom hem att både det och Uncut Magazine även det februarinummer innehöll special om samma artist. Fantastiskt tycker man, då artisten ifråga var underbar med skivorna "aladdin Sane", "Pinups" och den underbara "Diamond Dogs". Det de flesta har fel då det kommer till förstnämnda album är att det står på vinylskivan producerades den 1972 medan många tycks inbilla sig 1973 men då släpptes ju den andra nämnda och 1974 släpptes tredje nämnda! Man vet detta bara. Liksom man vet en hel del annat. Tredje magasinet blev Allt Om Vetenskap, som man varken prenumererar på eller köper mer än när det faller en i smaken och något angeläget framgår av omslaget. Sedan får var och en tycka vad det vill för än så länge råder valfrihet och EGET tänkande i vårt land!
Man fick senaste numret av veckotidningen Nya Tider som blir intressant att läsa för en själv och en granne kanske någon fler vad vet man vem grannen skänker den till sedan? Man hoppas den skänker glädje åt flera som kan ta del av verkligheten ur helt andra perspektiv och fokus än gammelmedias lögner, påhitt, PK-ism och övrigt avfall de skriver när det är nyhetstorka.
Väl mött! I bistra tider av mental kollaps, fysisk överbelastning och totalt inkompetenta individer i samhället s.k "medmänniskor".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar