onsdag 31 augusti 2016

Det

Förförande God och naturligtvis VIT!

Märkligt lång giltighet... 

tisdag 30 augusti 2016

Niema problema

Igår lämnade man in den icke fungerande produkten och fick pengar tillbaka. 08:30 ungefär var man på jobbet. Börjar 08:00 men när det finns flextid så kan man använda den. Så blev det och det finns ju ingen ansvarig för närvarande så man får styra upp allt själv. Det är i alla fall sluthandlat på Lidl sedan de införde skämtartiklar i sortimenten. Det blir väl att finna korrekt fungerande produkt till betydligt högre prislapp men då blir det på en annan allvars nivå, kanske.

söndag 28 augusti 2016

Så är det och så skall det vara!

Död åt ny teknik! Alla ska köra med förgasare motorer död åt insprutning och andra nymodigheter! Katalysator är ett enda stollepro! Därför börjar fordon plötsligt brinna! All stolpskotts gynnande för att skänka multimiljardärer mer kapital! Satsans dumheter. Nä faller en aldrig in att handla mode inte ens om det var vinst för man spelar aldrig annat än musik och sällan köper men det är övervägande nitlotter. Växel 5&6 ska tas bort omedelbart! Missbrukare blir alla som har 2 extra växlar, sätt dem bakåt istället. Det var nog allt...för denna gång.

lördag 27 augusti 2016

Gwee gwää gwöö

Bra...löjligt 0 minuter men det är väl till prisklass...prisvärt. kyss röäva. Piss grus för livet som insats. Fy fan. Tankat guldet. Bäst.

onsdag 24 augusti 2016

Laglöst i skithålet...

Skithålets egna värld där allt globalt är uteslutet...

Terrorister i skithålet!!!

Satan!!! Jävla terrorister!!! Ge fan i allt som inte tillhör er!!! Utrotas alla borde göras ge mig vapen och jag ska utföra det omedelbart utan en sekunds tvekan!!! Svinpatrasket regering är så verklighetsfrånvänd att de inte inser det självklara islam är högerextremism på elitnivå! Själva är de vänsterextremister allihopa!!! Slakt och blodbad när kapitalet sinat! Det blir framtiden för förrädarna.

lördag 20 augusti 2016

Härliga helg!

Denna helg har varit efterlängtad även om förra helgen var helt i sin ordning väder till trots. Skillnaden är att veckodagarna jobbar man åtta timmar/dag medan helgen fyra timmar/dag samt att helgen styr man tempot helt själv veckodagarna är odrägligt lugna förmiddag medan eftermiddag blir det mest och mer därtill. Veckoarbetstid är inget man klagar på den är bra, även om man gärna börjar tidigare för då hinner man bli "varm i kläderna" och löser eventuella problem på nolltid. Skönt med kortvecka till veckan.

Rätt komiskt när man vet vad man vet utan problem, tvivel eller grubblerier då avfärdar skeptiker allt med "konspirationsteorier" för att skaka av sig sin till synes påtagliga rädsla och osäkerhet. Alla som vet något vet att virus och obotliga sjukdomar och pandemier är skapade av forskare för kollegor att ta fram vaccin och antibiotika, allt för kapitalets ädla värde. Alla skeptiker och religionstroende får ha andras åsikter om sanningen. Man provar hellre alternativ än följer lämmeltåget till varje "station". Förkastliga äro de ledande avfall äro följarna!.

Bästa tiden på jobbet är när man är ensam även om en kollega som är bäst fungerande är bra är man ändå 75% ensam arbetare. På varje företag finns en fungerande ledning men där man själv är lyser den med sin frånvaro. Där gäller självständigt arbete och hjälpa "chefer" med diverse bagateller. Ja, det stämmer nog till 110% att chefer är...ja det behöver man ju inte skriva.

onsdag 17 augusti 2016

Bra med egna erfarenheter!

Ja, så hade man gjort beställning igen. Ja, det var väl egentligen ett bra tag sen men nu var det dags igen. Naturligtvis Kolloidalt Silver en liter sedan något nytt Swebar protein kakor, Magnesium +300 och någon lågkalori karamellsirap vad man nu ska med den till? Kanske bakverk eller annat. Nåja, det löser sig alltid. Intressant att prova nytt och se hur man påverkas eller rättare sagt kroppen påverkas av produkter man aldrig provat tidigare. Snart är det helg bara två helvetesdagar kvar.

På jobbet...

Annorlunda...

tisdag 16 augusti 2016

Åt flanders med skiten!

Så hade man jobbat helg och är tyvärr tillbaka på dårhuset. Inte mycket annat att göra för den piss ersättningen. Bara man slapp avskum.

torsdag 11 augusti 2016

När det alltid är avsett

Det kunde ha varit men är däremot inte märkligt även om någon enstaka skulle ha fått den uppfattningen. Det skulle ha varit intressant att känna till vilken vacker fågel som tyvärr haltade på höger ben men en bild fick man i alla fall. I väntan på bussen fick man syn på den fina hunden vilken ras låter man var osagt men den såg rejält vilsen ut och sprang runt fram och tillbaka men slutligen verkade det som att ägaren fann den. Hade man inte varit sen till bussen hade man aldrig fått se den. Att skylla på de verkliga kalvskallarna som omedvetet bär ansvaret för att jag blev sen hem är som att ställa utvecklingsstörda ansvariga för brott eller felaktigheter de begår! Jo, avfall AB är långt mycket sämre än någon drömt om i sina värsta mardrömmar. Hade man inte jobbat med utvecklingsstörda vuxna för 28 år sedan hade man antagligen skakat galler på obestämd livstid!

Det som gör att man står ut är erfarenhet av utvecklingsstörda vuxna och allt som poppar upp som fångar ens uppmärksamhet samt det grus till bidrag som skänker en bra bostad mm.

måndag 8 augusti 2016

Söndagen 7 augusti

Fattade beslut om att åka till schtan och skaffa dammsugarpåsar. Sagt och gjort tankade man bilen och gav sig iväg. Fick tag på till bägge dammsugarna men dessförinnan fick man syn på glykol fyra liter och en flagga modell fasad men med stativ sedan blev det dammsugar- påsarna. En butik man aldrig mer sätter sin fot är Biltema! Allra sista köpet blev bränsleslang. Kundtjänst för retur av felaktig vakuumslang ledde till ytterst otrevligt och spydigt bemötande och det är klar orsak att bojkotta butiken! Kräk gynnas aldrig!!!

Bytte bränsleslangen som på kort tid spruckit så att man slipper vara med om något otrevligt på väg till eller från helgjobbet. Blir att byta en del slangar som är dåliga men Biltema kan behålla sina produkter! Allt går att få tag på lite varstans. Så var söndagen.

söndag 7 augusti 2016

Bakåtsträvande 70 talet år

Nog är det märkligt med alla äckliga idioter som "gaddar" sig med motiv som täcker stora kroppsdelar. Personligen anser man att det är absurt groteskt!!! Täck för helvete över skiten så att anständiga människor slipper se äcklet!!! Idiotin sprider sig värre än virus och alltför många har dessa heltäckande äckelmotiv på kroppsdelar de själslösa kreatur stolt visar upp. Nä fy fan att återvända till 70-76 år sedan för det är det enda man förknippar dessa äckel motiv med: andra världskriget och märkningen av judar med nummer i form av tatueringar. Det är oavsett förenat med risker dels infektioner, förgiftning, allergiska reaktioner och utvecklande av sjukdomar de inte skulle fått ifall de låtit bli att gadda sig. Många verkar leva för stunden och det får de mycket väl göra. Då blir de desto färre. Nä man tittar allt som oftast åt annat håll när man ser någon gaddad idiot komma gående.

fredag 5 augusti 2016

Äntligen SLUT på helvetesveckan!!!

Fy satan vad less man blir på alla. Bysopar, idioter, Betongskallar, hjärndöda robotar och allt annat helvete. Spöstraff och stening till döds vore lämpligt straff saknade av ingen verklig person bara lika värdelösa gelikar!!!

Nåja, så fick man det sagt och punkt slut. Helgen kommande ska man njuta av livet och värdesätta varje minut och sekund för helvetet återstår kommande vecka sedan blir det intressant att se helgjobb hur det ter sig och om något alls förändrats men tyvärr har det bara blivit värre så det är nog allt att förvänta sig. Nej, byte av arbetsgivare och uppgifter hade suttit utmärkt nu. Bara säga upp sig och ge dårarna vad de förtjänar. Nackdelen är att ingen förstår och ingen begriper så det bästa är att bara avta och känna befrielse att ha lyckats lämna skiten!

Det man gör är det få som klarar av, de få andra som klarar av det har långt djupare och grava fysiska eller mentala problem så man är ensam om den situation man tyvärr befinner sig i. Somliga tror att fantisera fram ett annat jobb är en möjlighet. Realismen säger nej. Det är den bittra verkligheten många tvingas leva i.

Skapligt fynd...

Sällan finner man något gynnsamt numera.  Bland filmer är det rätt trist och i CD inte mycket mer men man fann ändå en trevlig dubbel CD i söndags. Den på bilden nedan, visserligen var det endast 12-13 melodier man inte hade sedan tidigare men det är bra att finna något i alla fall. För övrigt är omslagsbilden trevlig en 69:as Sündapp KS50 . Så det var trots allt ett lyckat köp.

onsdag 3 augusti 2016

Dessa galna dekaler...

Märkligt att människor tvingas klistra dessa dekaler. Oavsett syfte är det mindre bemedlat att sätta dem överallt men när det sker anonymt tror de att det är listigt men många tar sig friheten att avlägsna dem dekalerna från olika olämpliga ytor. Det blir bäst så.