måndag 8 augusti 2016

Söndagen 7 augusti

Fattade beslut om att åka till schtan och skaffa dammsugarpåsar. Sagt och gjort tankade man bilen och gav sig iväg. Fick tag på till bägge dammsugarna men dessförinnan fick man syn på glykol fyra liter och en flagga modell fasad men med stativ sedan blev det dammsugar- påsarna. En butik man aldrig mer sätter sin fot är Biltema! Allra sista köpet blev bränsleslang. Kundtjänst för retur av felaktig vakuumslang ledde till ytterst otrevligt och spydigt bemötande och det är klar orsak att bojkotta butiken! Kräk gynnas aldrig!!!

Bytte bränsleslangen som på kort tid spruckit så att man slipper vara med om något otrevligt på väg till eller från helgjobbet. Blir att byta en del slangar som är dåliga men Biltema kan behålla sina produkter! Allt går att få tag på lite varstans. Så var söndagen.

1 kommentar:

  1. Efter cirka 20 år fann man återförsäljare av påsar för den röda flamman som funkar utmärkt och är helt utmärkt! Svarta Idéline köpte man på Ica för 8-9 år sedan främst för rätt pris för bra maskin. Medan dammsugare av kvalitetsmärken brinner eller går sönder inom kort har dessa hållit mycket bra men det har nog med att göra att man behandlat dem med respekt och vårdat dem som de ska vårdas och underhållas. Hur vet man då det? Jo,genom det arbete man har sedan drygt 1,5 år tillbaka. Det är klart skillnaden är väl att man dammsuger vid behov till skillnad från flera timmar varje dag upp till sju dagar per vecka samt byter påse vid behov och underhåller istället för kör på tills de kvävs eller brinner. Så lär det förbli.

    SvaraRadera