lördag 20 augusti 2016

Härliga helg!

Denna helg har varit efterlängtad även om förra helgen var helt i sin ordning väder till trots. Skillnaden är att veckodagarna jobbar man åtta timmar/dag medan helgen fyra timmar/dag samt att helgen styr man tempot helt själv veckodagarna är odrägligt lugna förmiddag medan eftermiddag blir det mest och mer därtill. Veckoarbetstid är inget man klagar på den är bra, även om man gärna börjar tidigare för då hinner man bli "varm i kläderna" och löser eventuella problem på nolltid. Skönt med kortvecka till veckan.

Rätt komiskt när man vet vad man vet utan problem, tvivel eller grubblerier då avfärdar skeptiker allt med "konspirationsteorier" för att skaka av sig sin till synes påtagliga rädsla och osäkerhet. Alla som vet något vet att virus och obotliga sjukdomar och pandemier är skapade av forskare för kollegor att ta fram vaccin och antibiotika, allt för kapitalets ädla värde. Alla skeptiker och religionstroende får ha andras åsikter om sanningen. Man provar hellre alternativ än följer lämmeltåget till varje "station". Förkastliga äro de ledande avfall äro följarna!.

Bästa tiden på jobbet är när man är ensam även om en kollega som är bäst fungerande är bra är man ändå 75% ensam arbetare. På varje företag finns en fungerande ledning men där man själv är lyser den med sin frånvaro. Där gäller självständigt arbete och hjälpa "chefer" med diverse bagateller. Ja, det stämmer nog till 110% att chefer är...ja det behöver man ju inte skriva.

1 kommentar:

  1. Nej inte blev det något speciellt i helgen annat än vila och glana på laptopen på nätet och lägga ut några egna bilder på trynbok. Söndag idag och imorgon är det jobb.

    SvaraRadera