fredag 5 augusti 2016

Äntligen SLUT på helvetesveckan!!!

Fy satan vad less man blir på alla. Bysopar, idioter, Betongskallar, hjärndöda robotar och allt annat helvete. Spöstraff och stening till döds vore lämpligt straff saknade av ingen verklig person bara lika värdelösa gelikar!!!

Nåja, så fick man det sagt och punkt slut. Helgen kommande ska man njuta av livet och värdesätta varje minut och sekund för helvetet återstår kommande vecka sedan blir det intressant att se helgjobb hur det ter sig och om något alls förändrats men tyvärr har det bara blivit värre så det är nog allt att förvänta sig. Nej, byte av arbetsgivare och uppgifter hade suttit utmärkt nu. Bara säga upp sig och ge dårarna vad de förtjänar. Nackdelen är att ingen förstår och ingen begriper så det bästa är att bara avta och känna befrielse att ha lyckats lämna skiten!

Det man gör är det få som klarar av, de få andra som klarar av det har långt djupare och grava fysiska eller mentala problem så man är ensam om den situation man tyvärr befinner sig i. Somliga tror att fantisera fram ett annat jobb är en möjlighet. Realismen säger nej. Det är den bittra verkligheten många tvingas leva i.

1 kommentar:

  1. Somliga hjärndöda fittor är HELT värdelösa! Stod i kö efter ett riktigt jävla cp luder som inte ställde bort korgen det handlat i egentligen skulle man slagit korgjäveln genom skallen på fanskapet satsans hora!!! som kejsarn av Portugallien skulle uttryckt det. Nej, dessa imbecilla kräk tillsammans med övriga betongskallar och dansbandsdöda borde förpassas och deporteras till avfallsdeponi där hör de betydelselösa hemma!

    SvaraRadera