lördag 29 april 2017

Tassimo mest skit!

Mindre bra att Tassimo tar fram och kort efter tar bort sorter i sortimentet ge fan i dä! Behåll alla sorter som bara jag tycker är bra annars måste jag ju skicka brevbomber och mjältbrand för det är ju bara jag som har rätt alla andra har fel!😉

Köft i alla fall Milka för omväxlings skull till kaffe, kaffe bläh! Och espresso, har nån gammal chai latte och något te man sällan använder. Idag blire byta sulor på härken och kanske göra nåt mer. Umpa sumpa pumpa...ja.
 

Uppdatering 

Tja, cirka 45 minuter tog det men det var ju inte helt smärtfritt. Lossade muttrarna fram men glömde dem på bakdäcken så mutterdragaren fick jobba och precis när man fått på däck och muttrar small det till. Tydligen hade lyftplattan till domkraften hamnat på staget bakom bakaxelklumpen upptäckte det och insåg att man haft turen att få däck och muttrar på plats innan det hände! Ja ibland ska man ha "tur och inget vett" som brorsan brukar uttrycka det. Nu är det gjort och en tur till "schtan" blev det för att handla det väsentliga. Skönt att kunna varva ner och ta det lugnt imorgon och jobba på måndag.

fredag 28 april 2017

Fantasi och verklighet tidningar

I onsdags fick man dels veckotidningen intressant! och ersättningsspecifikation tragiskt men det är (förhoppningsvis...) utrett. Köpte en serietidning som visade sig vara riktigt underhållande och tyvärr en tidning vars inledning i n t e ser hållbar ut. Detta kan reta det sanna folket i den verklighet vi faktiskt befinner oss i men inte den mindre bemedlade som skrev smörjan. Katastrofalt att det ska finnas sådana lågvattenmärken men det är klart får terroristgrupper och andra sopor/avfall/aska finnas så ska väl också köpta parasiter få finnas. För övrigt är man ledig idag efter arbetshelgen. Dags att njuta av den över helgen.

onsdag 26 april 2017

Postnord - Botten!

Det är ju själva satan när man inte får den post man ska ha!!! Likadant vecka 15 uteblev veckotidningen men kom vecka 16 och då också vecka 16's nummer. Om det är en vikarie kan man ha överseende men aldrig annars. Har det inte kommit i eftermiddag så uteblir det denna vecka med.

Nu är det definitivt slut med helgjobbet!!! När man får sabotage i lönen och nu senast avdrag i lön för arbetad tid!!! ÅT HELVETE MED DE IMBECILLA NU!!!
 
Man blir rasande på den oändliga terrorism somliga får göra månad efter månad utan att någon granskning alls görs. Satans värdelösa skitland som borde avrätta regering, allians och all jävla byråkrati och diktatur omedelbart.

Skicka in IS och avrätta de skyldiga sluta med all retorisk gegga och skaffa vapen och ammunition och skjut så länge det finns krut och kulor bomber och granater. Inget att spara på. Ge de jävlarna vad de förtjänar för det gör de!!! 😠

torsdag 20 april 2017

Överraskning...

När man kom hem upptäckte man till viss förvåning att veckotidningen var i brevinkastet. Blir en del läsning framöver med andra ord. Trevlig överraskning i den för övrigt grå vardagen. Med papperet medföljde lista på möjliga beställningar inom kort och en tid framöver. Hoppas bara att somliga böcker finns kvar när kapitalet blir större. När det nu är de bistra tider vi lever i med omöjlighet att låna några av dessa böcker på bibliotek så tvingas man köpa dem via beställning och det beror på det sjuka pk läget som bekant tyvärr råder i landet. 🙉🙈🙊

onsdag 19 april 2017

Ingen veckotidning...Eller?

Varken vecka 15 eller 16 alltså denna vecka. Kanske har nötterna glömt eller medvetet skickat till någon gratis prenumerant. Eller så sörjer de, dom avlidna och skadade från muppens lastbilsfärd förr-förra veckan. Nåja, man gråter inte när man vet vilka stolpskott dom är. Nä dax å dyng (06:31).

Uppdatering

Vad fanns i brevinkastet till ens förvåning jo om inte veckotidningen. Ja ja bättre sent än aldrig även om det är förra veckans nummer. De kanske har ledigt och det har sina orsaker att den kom först denna vecka, vecka 16. Då kanske denna veckas nummer kommer nästa vecka? Det vet man aldrig. Vimsiga och snurriga som de är i Fjollträsk.

lördag 15 april 2017

God och glad påsk!

I dessa tider. Riktigt god och glad påsk till alla som vill och har hälsan något så när i behåll. Glad Påsk.

torsdag 13 april 2017

Fint vad ögat ser men det var ju klart att det skulle bli fel!

Fint vad ögat ser och nöjda krabater vill man kanske förverkliga men det ville inte kamerajävel så lite grann skapligt blev det till sist. Det gäller trots allt att kamerajävel har fräsch och skarp skärpa annars blir det skit och luddigt det har man mer än god erfarenhet av! Upptäckte fina lilla Amano räkan men hann inte fota den så jävla typiskt! Däremot blev det lite andra bilder som är mindre vanliga, Ja, Red Onion snigeln på ytan på växtens blad tillhör väl inte vanligheter precis men bra bilder på Elefant snigel gul är mer sällsynt så också denna förmiddag. akvarium ett har man fotat med digital kamera, digital videokamera och mobilkameror så det är trevligt att kunna blicka tillbaka och minnas vad man haft och hur det var. Akvarium tre har man aldrig fotat tidigare så det är väl det som är nytt. Minns inte ifall man fotat akvarium fyra men det är nere för tillfället (sedan ett tag tillbaka) så det kan bli foton framöver när det är liv däri. Klart som satan att man skulle köpa en pizza med s t a r k salami, det borde förbjudas!!! åt helvete med allt starkt som Jalapeño, Pepperoni, chili, cayennepeppar etc. Åt HELVETE med hela skiten!!! För den privata delen kan odlingar gott brännas ner och förintas. Det blir väl att skänka bort skiten till någon bättre behövande. Till och från köper man fel och då är det åt helvete! Butiker ska sätta stora lappar, etiketter med texten STARK!!! så att kunder med smaksinnet kvar kan undvika att köpa grisen i säcken. Missbrukare av olika slag är de som älskar starka kryddor och allt som är starkt. Det ger väl dessa varelser den efterlängtade "kicken". Den kan man stå till tjänst med och kicka dem i pallet med spikförsedd tåhätta! He he he.

                                           AKVARIUM ETT
                                                  RED ONION VID YTAN I AKVARIUM TVÅ

                                        AKVARIUM TRE ELLER FYRA (HUR MAN NU SER DET)
                                          PIZZASKIT MED STARK SALAMI (FY FAN!)
 
 

onsdag 12 april 2017

Snart dags

Eller rättare sagt sent. För deklaration? Nej den gjorde man bort i söndags. I god tid. Vad som gäller framöver är något nödvändigt men ändå jobbigt - däckskiftet på bilen. Man har det man behöver men det känns ändå som att det är jobbigt. Skön känsla när det är gjort och bara fördelar för då är den redo för vår och sommar fram till hösten och vintern då det är dags igen men då måste man fixa nya dubbisar och antagligen fräschat upp fälgarna. Det får bli en lämplig uppgift på semestern. Trist att man inte kom på däckskifte i helgen som var men men.

söndag 9 april 2017

I Vanlig ordning med mera...

Trevlig och komisk bild på en Kaja som satte sig på taket till en av lokalbussarna. Ja, de är smått roliga att titta på ibland, när tiden är ur led. De ser roliga ut när de kivas om något papper med något gott på. Beställde ett nytt SIM kort för mobilt bredband och visst det har använts. Funderar närmast på att skaffa något för underlättande för någon. Man får se vad det blir. Upptäckte för något tag sedan att "Minuten" har en typ skärmsläckare med information, trevligt för de som vill. Visste att man sett att den skulle tas ur bruk, hade sett det någonstans och - MYCKET RIKTIGT! så är det trist nog. Den var och är användbar till skillnad ifrån mycket annat. Fick i sedvanlig ordning veckotidningen och... den innehöll intressanta artiklar. Tyvärr blir det väl mycket politik som man som vanlig människa tröttnar på efter ett tag. Visst är det intressant och så men när det blir för mycket och att man i grunden är medel till mycket trött blir det inte bättre av stel, tråkig och död läsning. Tack och lov! rör det sig aldrig om lögner, påhittade nyheter och en massa missvisande reklam och poänglösa videoklipp som pissbladet, idiotpressen och annan urholkad substanslös media försöker med alla medel att framföra och vidareförmedla. Sanning och verklighet vill man läsa och se, för det är vad man är nästan van vid. Åtminstone från 70 talet och framåt. Pixlad, blurrad och liknande är fullständigt ointressant. Man har aldrig blivit avtrubbad eller ställd av verklighetens grafiska objekt snarare tvärtom härdad och blir inte ställd eller chockad vilket är utmärkt för det behövs i många situationer.

Kajan på busstaket...
SIM Kortet...
Skärmsläckare på "Minuten"...
Snart obrukbart mynt (tråkigt nog)...
...och slutligen veckotidningen.





Så sant så sant

Ibland finns sanningen närmare än någon tror. Far och mor syster och bror. På fel sida av kunskap ogräs, gifter och hat gror det är den enda sanning du behöver resten är bäst att du alltid misstror.

lördag 8 april 2017

Famla i blindo och dövhet...

Igår fredag 7 april hände något i Fjollträsk. En desperat stal en lastbil och körde i full fart genom någon gågata vilket resulterade i tre eller fyra döda och ett antal skadade. Det fick man höra precis när man skulle sluta för dagen. Pissbladet pixlade bilder medan alternativ media valde att vara rättvis och visa trynet på desperadon. Är man förvånad? Absolut inte för inget land är skyddat mot terrorism när gränser inte är bemannade, alla som kommer i klunga räknas som ensamkommande barn och hela Europa blivit varnade att det skulle ske attentat men aldrig när. Även om du erbjuder generöst med kapital, frikostighet och skänker allt du kan blir detta aldrig nog - DITT liv krävs samt ödeläggelse. Nu rörde det sig om en som fått avslag på asylansökan och gjorde vad den gjorde. Då slapp ju somliga andra arrangera något. Trist är det i alla fall men det är knappast sista händelsen för parasiter att visa sin tacksamhet! För övrigt en skön lugn lördag.

söndag 2 april 2017

Söndag arma söndag

Man har gjort bort att tvätta kläder, fixat krubb för veckan och fortsatt läst något kapitel ur boken. Den är bra. En i nära relation fyller år idag och många, för många för en annan, besökare blev det. Man måste hinna  med övriga bestyr man inte hinner med under veckan. Fem liters Ionosil dunken är påbörjad när man insåg att flaskan innehöll cirka en deciliter. Det är bra att alla i ens omgivning inte förstår vad för sorts produkt det är och vad det innebär att konsumera den. Inte tänker man göra reklam för den eller hjälpa de, läkemedelsindustrins nyttiga idioter att bli bättre, friskare eller få ett annat liv ur ett friskare perspektiv. Nix! De får hålla sig med sina mediciner, toxiner, statiner och livsfarliga substanser som kortar deras liv med tillräckligt många procent. Man får se på sikt vad preparat innebär för förändringar. Det är så man ser på det mesta, inget sker på sekunden, minuten, timmen eller dygnet. Allt tar sin tid och DET ska det göra! Man läser och grunnar och finner och beställer vad som inte finns i livsmedelsbutiker eller liknande lättillgängligt och provar sig fram. Sedan får man se vad det ger för resultat. Hitintills har det mesta gett förvånande positiva resultat. Det blir man både upprymd och glad åt. Fiskarna, räkorna, sniglarna i akvarierna tycks nästan leva i evigheter vilket kan bero på att man tillfört några korkar Ionosil även till dem. Växterna får sin beskärda del och de tycks växa och bli starka och ståtliga likt de i blomsteraffärerna. Det är fritt för den som vågar att prova.
Rocky Mountain räkan är bara ett bevis på att Ionosil i n t e skadar