lördag 29 april 2017

Tassimo mest skit!

Mindre bra att Tassimo tar fram och kort efter tar bort sorter i sortimentet ge fan i dä! Behåll alla sorter som bara jag tycker är bra annars måste jag ju skicka brevbomber och mjältbrand för det är ju bara jag som har rätt alla andra har fel!😉

Köft i alla fall Milka för omväxlings skull till kaffe, kaffe bläh! Och espresso, har nån gammal chai latte och något te man sällan använder. Idag blire byta sulor på härken och kanske göra nåt mer. Umpa sumpa pumpa...ja.
 

Uppdatering 

Tja, cirka 45 minuter tog det men det var ju inte helt smärtfritt. Lossade muttrarna fram men glömde dem på bakdäcken så mutterdragaren fick jobba och precis när man fått på däck och muttrar small det till. Tydligen hade lyftplattan till domkraften hamnat på staget bakom bakaxelklumpen upptäckte det och insåg att man haft turen att få däck och muttrar på plats innan det hände! Ja ibland ska man ha "tur och inget vett" som brorsan brukar uttrycka det. Nu är det gjort och en tur till "schtan" blev det för att handla det väsentliga. Skönt att kunna varva ner och ta det lugnt imorgon och jobba på måndag.

1 kommentar:

  1. Vad det heter, staget mellan bakdäcken strax bakom bakaxeln, det framgår inte av gör-det-själv handboken man köft för några år sen men det kanske man får veta ifall man frågar på någon verkstad. Idag har det snöat lite men det gör inte att man skulle ge sig i kast och skifta tbx till vinterdäcken igen för senare under vickun blire bättre och vår och sommartid är på ingående även om det ser drygt ut. Det drygaste är trots allt...just det.

    SvaraRadera