fredag 5 maj 2017

Hoppas kan man ju alltid...

Att man inte åker på ytterligare mer helt oförtjänt skit i form av löneavdrag för att man var ledig idag. Lite märkligt åkte till Jula i förmiddags cirka 09:30 och 10:30 åkte man därifrån. Köpte en ny power bank då den gamla upphörde att ladda mobiler en i taget, till hundra procent. Trots att man laddade den gamla tills kontrolllampan slocknade var det oftast inte mer än femtio till sextio procent därefter slocknade den. Nya "Urban Revolt" är på 4400 mAh motför gamla som är 2200 mAh. Bättre lycka med denna kanske? Främsta avsikten var dock att få tag på knappcellbatterier och det fick man så det var värt resan då man sällan får tag på dessa där man bor ej heller prylar de har på Jula med flera butiker. Kast vindar så det räckte och blev över.

Naturligtvis köper man sånt som inte blir rätt. Skulle ha tag på cigaretttändaruttag med dubbla USB uttag för jul dekorationer i bilen men när man kom hem visade det sig vara USB laddare till cigaretttändaruttag  vilket man redan har i form av en kabel man köpte för fyra år sedan som alltid finns i bilen och som varit ovärderlig när Androider haft för låg ström i batteriet. Knappcellsbatterier fick man dock tag på så nu har man bytt där det behövts.

INTE BÄSTA BILDEN. BÄTTRE DOCK ÄN INGEN ALLS! 
SÅ SER "URBAN REVOLT" UT NÄR DEN LADDAR VÄL KORT KABEL. 
BILLADDARE HAR MAN INGEN NYTTA AV HOPPAS MAN BLIR AV MED DEN. 
 
KNAPPCELLSBATTERIER TILL VAR OCH VARANNAN ELEKTRISK PRYL MAN HAR. 

1 kommentar:

  1. När svenska folket röstar fram en total imbecill byfåne till statsminister är när diktatur blivit sombiers demokrati! HUR I HELA HELVETE har folk kunnat fela så kapitalt! !?!? Denne landsförrädare och noll bemedlade bör sättas i isoleringscell omedelbart med noll procent frigång! Alla föregångare från Gösta Branting till Olof Palme vänder sig i gravarna så att klimatet blir varmare. Att hävda att regnet kommer från himlen och inte haven är som att för Adolf Hitler hävda att kriget vanns av Tyskland och att judarna var fattiga och inte hade någonstans att bo, att hen skulle gå på det är detsamma som stolpskottet till nuvarande statsminister hävdar att likvärdiga byfånar som den själv är historiker och att påhittade lögner i en ond bok är den heliga sanningen. Totalt hjärndött och sådan var, är och förblir denne "statsminister"!!!

    SvaraRadera