lördag 13 maj 2017

Cykel cykelslang kanske klar

Det återstår att se, ifall lagningen håller men har den hållit pumpad från mars-april framtill nu så vore det märkligt om det skulle jävlas. Hade inte tid i sensomras augusti förra året, NU däremot tog man loss hjulet från ramen och ut med slangen för att granska ytterdäckets insida och vad fann man? Jo, ett häftklammer så mest troligt var det sabotage. Nu tog man bort det och granskade däckets in och yttersida. Skönt att kanske kunna ha hojjen till våren-sommaren. Synd att det ska finnas ohyra i samhället mer synd är att man inte fått nys om vem ohyran är/var.

Man får nog kolla upp och serva hojjen och till dess får den stå skyddad från terrorister. Skulle man få veta inom framtiden vem eller vilka blev det hämnd för det skall de få!!!

1 kommentar:

  1. "Pattiledavrdebatt" stolpskott löfven biter ihop och kan knappt uttrycka sig, Lövin är likt en hallucinerande byråkrat, Sjöstedt svamlar och käbblar som den smygfascist den är och mitt i lekstugan står kommande statsminister bedövad över allt nonsens som yttras. Märkligt att man blir trött och less? När intet konkret framförs bortsett från framtida statsministers.

    SvaraRadera