lördag 13 maj 2017

Inte bara väder är mindre önskvärt

Härliga lördag och ledig helg, jobbar däremot nästa helg 20-21 maj. Väder och vind har varit rena höstvintern med hagel och snö, vädrets makter går väl på samma som människor på planeten diverse dödligt farlig "medicin" ihopkokad och saluförd av kapitalismindustrin. Det stämmer till 100% att "det ni inte förstår  (vet) hjälper oss att förgöra er!" Under alltför lång tid har läkemedelsindustrin tjänat biljoner på att sälja kemikalie bomber till oskyldiga människor i syfte att långsamt och långsiktigt förgöra dem. Ett lånat uttryck "business with disease" enkelt översatt "affärer på sjukdomar" vilket finns att läsa om på nätet plus åtskilligt annat som på ett eller annat sätt kan bidra till förändrad och bättre hälsa. Syntetiskt framställda "mediciner" och livsfarliga kemiska blandningar falskt kallade "vaccin" skadar i första hand för att sedan avliva fullt friska människor när de inte är nyttiga idioter nog att åka till krigsländer och bli skjutna eller bombade och inte är på fel ställe på fel tid och blir skjutna eller avrättade så att vaccin och läkemedelsindustrin får nya fräscha kapital bringare till sin folkmordsverksamhet.

Nog om det, nu är i alla fall dunken tömd men man har cirka 1,7 liter kvar i två flaskor. Så det räcker gott och väl fram till man emottager ersättning och kan beställa en ny dunk samt det man saknar. Första dunken gick åt då man försåg en anhörig med en flaska och har till och från tillsatt vissa mängder till akvarier och växters vatten. Det gynnar växter och akvarium krabater samt naturligtvis man själv. Tur att man inte är beroende av digitala enheter och blir utsatt för vad som tydligen hände igår. Det hade varit katastrofalt personligen och är det i synnerhet för företag och sjukhus som drabbats. Hoppas de lyckas sätta åt dem. Man misstänker att det rör sig om terrorister med kopplingar till slaktar ideologi sekten. Det förvånar en inte det minsta om det visar sig vara det.

När landet får minsta chans att resa sig ur ruinerna är när regeringsskifte skett och tillika fel tillämpning eliminerats till förmån för demokrati. Så kallade "med människor" är mer och mindre förvirrade och paralyserade av sina radikaliserade och indoktrinerade "vänner och bekanta" vilket syns och märks överallt i media, samhällen och världsdelar genom information på Internet. Det har säkert varit så väldigt länge men på senare år har det sannolikt stegrat och ökat kapitalt p.g.a. informationsteknologins utbredning till minsta mymeter av jordytan. Dax att avrunda här innan allt blir en kontenta i misär.

1 kommentar:

  1. Butiker som den skylten visar lär man knappast besöka. Man är ju ingen som använder garn direkt och det man tidigare använt finns mycket kvar på nystan av. För snart tre år sedan köpte man två nystan virkgarn i personliga kulörer vilka man har kvar, orörda, vilket de sannolikt lär förbli. Har för övrigt stoppgarn till strumpor vilket man inte gör längre. Det känns långsökt när det inte ens är yrkesrelaterat men det kan bero på framtiden och hur den ser ut, man lär hur som helst knappast ge sig in i försäljningsbranschen.

    SvaraRadera