onsdag 24 maj 2017

Äntligen helg!

Tio dagar i sträck sedan helg. Ersättningen eller lönen som de kallar det blev väl okej även om det saknas en del. Det blir lämpligt i juni då man behöver skor och en del kläder. I helgen blir det att dammsuga bilen, städa upp i skuffen och sedan får man se när det kan bli att tvätta av den, vilket man aldrig gjort sedan man köpte den. Handlade lite grejer idag som kan komma till nytta längre fram. Har provat ena bluetooth luren och den funkar utmärkt. En brandvarnare eller rökvarnare blev det då en av de gamla blev något fel på, en USB fläkt kan komma till användning vid laptop, batterier är alltid bra att ha. Elektrisk fotfil till mors dag och en extra bluetooth lur som kan bli till något eller någon. Man känner sig mest trött och det med all rätt. Jo, fick veckotidningen och i brevinkastet fanns beställningen så det blir intressant att läsa samt intressant att se ifall zink gör någon skillnad.

Uppdatering

Magnesium är bra, har dessutom börjat med tre matskedar lingon som gör att man mår bättre. Har påbörjat Zink special så man får väl se vad/vilket resultat det blir. Fläkten var en kul och fullt fungerande maskin som är perfekt vid laptop! Fotfilen får man nog nyttja själv då tider förändrats. Batterierna är bra, satte upp brandvarnaren och kollat att den funkar bra pris med inkluderat! batteri. Det billigare bluetooth headsetet får bli till någon som behöver (kanske framöver?) medan den ena redan är aktiverad till ena mobilen och funkar utmärkt! Det återstår att se att få sålt dubbla USB laddaren och bluetooth headsetet så småningom. Man är då nöjd och det är ju det viktiga i de flesta fall.

1 kommentar:

  1. Åkte till schtan och köpte favorittvålar pomme granate och när man ändå var där blev det D3 vitamin, B vitamin, Magnesium 300+ och en tranbärs dricka osötad. Sedan bar det av till Blomsterlandet och köpte penseer, en morsdagsblomma och lite annat. Jo, stålet har en rykande åtgång men det mesta är värt det.

    SvaraRadera