söndag 28 maj 2017

Söndag 28 maj

Har nyligen läst något som ingen kommenterat alls. När något pk fascistiskt regionalt dasspapper tidigare gjort allt för att tysta kritiker så finner de flesta övriga "tidningen" som antingen ej läsbar, helt ointressant eller så är det endast sport som gäller och där kommenterar "vi" fullt ut. Politik kan också kommenteras, realtids händelser och framtida händelser likaså. Ideologier oavsett inriktning är känsliga ämnen som folk ogärna diskuterar än mindre debatterar. När nationalsocialism nämns relaterar tyvärr de flesta den till historia och drar imbecillt upp 1930 och 40 talets dåtida scenarior, maximalt imbecillt!

Den tiden är passerad med snart 80 år. Nationalsocialismen liksom hela omvärlden har i n t e stått stilla och orörd i utvecklingen, tvärtom har den utvecklats och redigerats för att passa in i 2000 talets miljöer oavsett land, till skillnad ifrån terrorist ideologin islam som är förstelnad och gjuten i tusentals år gamla diktatur bud och lagar, deras bibel är original aldrig redigerad och lagar som budord och text tyder på förhistoriska händelser och attentat som upprepas för att överta all makt i europa och därefter supermakterna Ryssland och USA. Det islam och 30 talets nationalsocialism har gemensamt går att läsa om, ifall man är intresserad. Sverige och övriga Europa har aldrig ifrågasatt varför islam fått genom moské byggnader, vi skulle dessutom aldrig fått veta - sanningen - ifall vi hade ifrågasatt det. Nu har delar av Europa fått lida för kapitalets girighet och makt och värre är att vänta. En del av Europas befolkning är trötta arbetsmaskiner, de nyttiga idioter som aldrig ifrågasätter så länge de får en potatis, morot, köttbit och lite vätska i form av dryck. Att EU är Europas fiende och mest dödliga svarta änka råder inga tvivel hos oss som är mer än medvetna om det. Trist att vi inte har makten att avsluta det påtvingade medlemskapet för det är högst nödvändigt för att Sverige som land ska kunna förändras från långsam tvingad död till enbart positiv överlevnad. Strategier och handlingar, ojämna aktioner för att totalt överraska nuvarande makthavare är ytterst nödvändigt. Det påstås att medelklass arbetare utan egen vilja, icke bemedlade är de som röstar på Sveriges oppositionsparti. Det kan stämma någonstans men aldrig generellt! Motståndare mot partiet är de som försöker använda den formuleringen som dessbättre fäller dem själva framför något annat. Dags att avsluta när det främst är någon enstaka som läser innehållet i denna eminenta blogg.

1 kommentar:

  1. När sinnen alltid stått på topp märks det mesta av. Att somliga inbillar sig att man är "stor, dum, döv, känslokall" får de så gärna tro, visste de en promille i världsrymden skulle de se till att försvinna eller upphöra sina existenser. NMR och SD är lika fruktade på olika håll. Oftast är det dolda antisemiter i olika skepnader och förklädnader som sprider all gödsel för att röja all bevis för sina egna fasansfulla historier. Det är verkligheten i realtid som vid aldrig förekommande exakt granskning skulle ge dem epitetet "verklighetens ulvar i fårakläder", de finns överallt i landet...

    SvaraRadera