onsdag 19 april 2017

Ingen veckotidning...Eller?

Varken vecka 15 eller 16 alltså denna vecka. Kanske har nötterna glömt eller medvetet skickat till någon gratis prenumerant. Eller så sörjer de, dom avlidna och skadade från muppens lastbilsfärd förr-förra veckan. Nåja, man gråter inte när man vet vilka stolpskott dom är. Nä dax å dyng (06:31).

Uppdatering

Vad fanns i brevinkastet till ens förvåning jo om inte veckotidningen. Ja ja bättre sent än aldrig även om det är förra veckans nummer. De kanske har ledigt och det har sina orsaker att den kom först denna vecka, vecka 16. Då kanske denna veckas nummer kommer nästa vecka? Det vet man aldrig. Vimsiga och snurriga som de är i Fjollträsk.

1 kommentar:

  1. Hela Europa måste gå i någon sorts drogdvala som är så icke bemedlade att agera omedelbart mot alla terrorister. Egentligen borde hela Europa enas och kriga emot a l l t som inte är europeiskt! Det hade hållit dem vakna, alerta och krigsföra tyvärr har alla falskt inbillats den fredliga retorikens idiotiska väg - den var, är och förblir de frivilligt d ö d a s väg!!! Nej, krigsföring ger makt och fakt för ynklingar är de att ta första plats i skyddsrum de skall likt fiende vara mål för ammunition. Därefter reser sig land för land i återuppbyggnad och arbeten skapas, välfärden inträder och allt blir som det ska.

    SvaraRadera