onsdag 26 april 2017

Postnord - Botten!

Det är ju själva satan när man inte får den post man ska ha!!! Likadant vecka 15 uteblev veckotidningen men kom vecka 16 och då också vecka 16's nummer. Om det är en vikarie kan man ha överseende men aldrig annars. Har det inte kommit i eftermiddag så uteblir det denna vecka med.

Nu är det definitivt slut med helgjobbet!!! När man får sabotage i lönen och nu senast avdrag i lön för arbetad tid!!! ÅT HELVETE MED DE IMBECILLA NU!!!
 
Man blir rasande på den oändliga terrorism somliga får göra månad efter månad utan att någon granskning alls görs. Satans värdelösa skitland som borde avrätta regering, allians och all jävla byråkrati och diktatur omedelbart.

Skicka in IS och avrätta de skyldiga sluta med all retorisk gegga och skaffa vapen och ammunition och skjut så länge det finns krut och kulor bomber och granater. Inget att spara på. Ge de jävlarna vad de förtjänar för det gör de!!! 😠

2 kommentarer:

  1. NU FÅR JÄVLAR GOOGLE UPPHÖRA ATT SABOTERA!!!!! A-LDRIG MER LÖSENORDSTRAMS FATTA!?!?!? UUUPPHÖÖÖÖÖR NUUUU!!!!!

    SvaraRadera
  2. Över 2000kr avdrag när man skulle ha det i lön, hur helvetes imbecill får en levande varelse bli??????? En önskan: terrorister - halshugg alla sabotörer tack!

    SvaraRadera