onsdag 14 juni 2017

Intressant litteratur

När man tänker efter kunde man ha beställt litteratur motsvarande summan man spenderade på blommor men då hade ju inte bekant fått det man gav. Sedan kan ju möjlighet finnas att göra en beställning inom kort då man aldrig har för avsikt att resa bort under långledighet med tanke på allt oroligt som händer i södra delen av landet samt utomlands. Naturligtvis kunde man ladda upp bilder på kommande litteratur men med tanke på nätspionage, troll och annan ohyra är det bästa att låta bli. Hotet mot mänskligheten består av åtskilliga volymer litteratur och det är väl en skaplig begynnelse det man lyckas få tag på.

Litteratur som finns på bilder är bara bråkdelen av vad som är för avsikt att beställa. Kan bli intressant att läsa och bilda sig egen uppfattning om läget i den presentativa tid  (vi lever i för närvarande, för de som begriper). Man märker vilken tidsålder vi lever i och många är de som råkat illa ut för mildare obetydligheter.
Sedan får väl de som vill tro vad de vill, men bilda sig egen uppfattning är trots allt det bästa. Lika förvånad lär man kanske inte bli som när man för närvarande läser "Hotet mot din hjärna" men det ska bli skönt att kanske kunna förändra livsstil och förhoppningsvis bli kvitt diabetes typ 2 som man tyvärr har. Det återstår ju att se. Författaren vänder upp och ner på de flesta påståenden till myter där hela sjukvården (?) i princip talar motsatt språk men det är klart de alla är ju köpta av läkemedels industrin och värnar om vacciner likt alla andra "sjukvårdare" vars rätta namn vore nyttiga idioter.

2 kommentarer:

  1. Det är bra att ha böcker som kanske berikar intellektuellt. Inget skrämmer när man under 1970, 80 och 90 talet köpte en del "herrtidningar" där man till stor del kunde läsa om sånt allmän media censurerade och även då pixlade. Sedan nästan alla dessa herrtidningar försvunnit pga att de innehöll erotiskt och pornografiskt material så har alternativ media tagit över "verkligheten" som oftast var anledningen till att man köpte herrtidningarna. Man blev härdad mot det mesta, oavsett vad det gällde. Mord, rån, slakt, krig, religion, psykisk ohälsa. Sedan förstärkte filmer, VHS, mycket så att man ibland fick mardrömmar. Tog man stor skada? Delvis kanske men antar att många barn födda långt senare som istället fick tv och dataspel, inte varnades för droger och dess baksidor i många fall är de man kan och får läsa om i både allmän som alternativ media. Alltid trevligt med ett eget "bibliotek" med litteratur utöver de traditionella bibliotekens utbud.

    SvaraRadera
  2. Så blev det. Strax under femhundringen för tre böcker så har man intressant läsning oavsett väder och vind på långledigheten. Man bör ju inte vistas för mycket utomhus då det blir för varmt och solen gassar och steker, det har man upplevt förr när man hade sommarlov från skola. Inte blev man mer beläst eller så heller. Nej, de senaste tjugo åren har man gjort vad man gjort och inget man direkt ångrar. Tider förändras och människan med den. Och politiker som gammelmedia och befolkningen utan egna liv fortsätter sina hyss och spratt ibland så man själv får sig ett och annat gott skratt.

    SvaraRadera