torsdag 8 juni 2017

Nja e inte alls

Handlade lite mer men tyvärr föll det inte riktigt i smaken. Vit vaniljchoklad smakade inget annat än gammal sötröra, apelsin mandel chokladkakan var okej, Karma Kombucha smakade som den alkoholfria citronölen som finns på livsmedelsaffär minns inte vad den heter för närvarande, kanske sur vin och Cola burken har man nog smakat tidigare men den funkar till dagens lunch. Det är synd att det är så knappt om tid mellan busseländes ankomst och att hinna välja vad man ska ha i den butiken. Busselände borde avgå 17:00 istället för 16:50 jävla klantskallar!!!
 
Och vänta tills 17:15 är sämre. Nej, det blir nog att spara pengar tills mer finns på kontot så att man även kan handla där man städar på helgjobbet. Sedan behöver man ju inte så mycket mer i kylskåp, frys och skafferi.
Inte billigt kanske men tyvärr är det ju så när man bor i det verkliga Norrland!
Ekologiskt och rättvisemärkt, Nyttigt och gott - kostar skjortan ja. 

1 kommentar:

  1. ÄNTLIGEN FRIHET!!! Typiskt sabotörer att sabotera i slutet av dagen men så äre med 99% av Sveriges befolkning. Nu blev det skönt med kompensationsledighet. Man måste vila upp sig från vakuumskallar och imbecilla ju mer desto bättre. Värdelösa dasspapper (msm) kör med "välter internet" och annan skit. Underbart att slippa se eller läsa. Ingen jävla regnbågskoalition då måste hela regeringen, alliansen, pk amöborna och övrig ohyra störtas.

    SvaraRadera